Nőiesség meditáció

Nőként mindegyikünk, bármilyen életfeladattal is jöttünk le a világra, azt mindenképpen magunkkal hoztuk, hogy kiteljesedjünk nőként. Megtapasztaljuk, átéljük a nőiességet.

Mindaddig hordozni fogjuk és adjuk át lányainknak a berögzült, blokkoló „programot”, míg egyszer, s mindenkorra felül nem írjuk.

A Nőiesség meditáció célja, hogy megismerhesd a színtiszta női energiát, az ősi női energiát, amire még nem kerültek rá a sérelmek, fájdalmak, bizonytalanság, szeretetlenség, elnyomottság érzése.

Ahhoz, hogy ezt a nőiességet megtapasztalhassuk, először le kell rántanunk róla azt a több ezer éve duzzadó fátylat, piszkot, ami beszennyezi, elnyomja, hogy ragyoghasson önmaga valójában, tisztán, őszintén.

Lehívjuk az ősi női energiát, megtapasztaljuk, milyen volt, milyen lehet az igazi nőiesség, hogyan tudunk kiteljesedni, önmagunk lenni NŐként.

Megismerkedünk a női energia sokoldalúságával, megbizonyosodhatunk annak teljességéről. 
A helyére kerülhet benned a nőiesség, megtapasztalhatod az egyenlőség magasabb szintű jelentését. 
Segít megismerni és elfogadni önmagadat.

Nagy szeretettel adom át neked az energiát és mutatom meg neked, hogyan, mitől vagy úgy tökéletes, ahogy vagy, NŐként.

Mindez meditatív állapotban történik, ülő helyzetben, Kovács Nóri vezetésével.

“Szuper, hogy lehetőséget adsz és segítségeddel hétfő esténként kicsit kiszakadhatunk a hétköznapokból, feltöltődhetünk és megélhetjük a tiszta női energiánkat.” Erzsébet

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!
Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com) vagy itt a weboldalon a bejelentkezés fül alatt, megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Kérdés esetén keressetek bátran:
Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük