Az igazi bevonzása

A szerelem, párkapcsolat egy örökzöld téma. Mindenki azt keresi, akár bevallja magának, akár nem.
Keressük a másik felünket, hiszen nélküle nem lehetünk egészek, igaz? Rengeteg tervet szövünk, és több ott kifúj, hogy ha majd ott lesz mellettem a párom, a társam, a másik felem, az igazi…stb., ki ahogy hívja, a lényeg, hogy valaki, aki mellett egésznek érzem magam, biztonságban, szeretetben, kiteljesedhetek, önmagam lehetek.

Van egy jó és egy rossz hírem:
szokástól eltérően most kezdem a jóval: igen létezik! Van kit keresni.
A rossz hír: először önmagadban kell egésszé válnod.

Mit jelent ez? Hogyan lehetnék egész a másik felem nélkül? Igen, tudom ez paradoxonnak tűnik, de nem az. 😊 Az igazi, harmonikus, kiteljesedő párkapcsolatban mind a két fél önmagában is egész. Nem azért vagy vele, mert szükséged van rá, hanem mert így jobb, mert nem te vagy ő van, hanem TI vagytok, azaz MI. Ez az a MI érzés, amit keress a párkapcsolatodban.

Gyakran mondják, hogy azt válaszd, aki nélkül nem tudsz élni. Ez téves, ha valaki nélkül nem tudsz élni, akkor függsz tőle, a függő kapcsolat pedig nem a kiteljesedés felé visz. A MI érzés létezés, beteljesülés, megérkezés, lüktetés, harmónia.

Hogyan tudsz ide eljutni? Nos, sok felismerés, beismerés, letisztítás, elfogadás és természetesen a szeretet, az a bizonyos feltétel nélküli szeretet.

Amikor két szív egyként dobog, amikor nem tudod, hol kezdődik a te lelked és hol végződik az övé. Együtt léteztek, mégis külön, önállóan is egészként, azonban együtt egy új dimenzióba lépve egy magasabb szintű egységet létrehozva. Rátalálni, megérkezni, hazatérni. Onnantól kezdve nincsenek kérdések, nincsenek kétségek, csak a MI. A te és az én megszűnik létezni, helyette csak a MI van. Az a MI, amit mindig is kerestél, akartál, tettél érte, hogy elérd, hogy élvezhesd, és MI-ként mehessetek tovább az úton. 

A MI receptje:
hozzávalók:

  • két őszinte, nyitott lélek, akik összetartoznak (Te és Ő)
    Aki önmagában is egész, tudja mit akar, kit akar, honnan hova szeretne eljutni, kész és nyitott az őszinte párkapcsolatra, képes szeretni és elfogadni, ha őt szeretik.
  • bizalom
  • elfogadás
  • szeretet
  • kitartás
  • türelem
  • szenvedély

Hogyan? Fejlődés, fejlődés, fejlődés.

Kölcsönösség: a MI akkor létezik, ha mind a két lélek önmagában is egész, vágyik és hajlandó is tenni a MI megszületéséért, fenntartásáért, hajlandó önmagát elveszíteni.

Mit jelent, hogy önmagában is egész? Nem azért keres társat, hogy a társ által ezt vagy azt helyrehozza, megoldja, kijavítsa, biztonságban legyen…stb., azaz nem azért keres társat, mert szüksége van rá, hanem azért, mert szeretné a benne lévő szeretetet megosztani Vele, szeretne egy magasabb szinten létezni együtt, mint amiben most van.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.