Belső megtisztulás meditáció

Kiscsoportos vezetett meditáció, különleges és nagyon intenzív élmény!

Célja, hogy belül elinduljon egy tisztulási folyamat, mely elsősorban a lelked megtisztítását jelenti.

Évekkel ezelőtt az akkori gyakorlótársammal hoztunk le, illetve nyitottunk meg egy kaput, melynek a Tisztító kapu nevet adtuk. Igazából önhittség azt állítani, hogy mi neveztük el, hiszen mindig is ez volt a neve, csak nem szavakkal, hanem az univerzum nyelvén, számunkra viszont így könnyebben értelmezhető és „megfogható”.

Ebben a kapuban rendkívüli módon, a legbensőbb és legmélyebb szintjeinken kezdődik meg a tisztulás.

A működése rendkívül egyszerű: aki abba a kapuba belép, (és engedi,) elkezd megtisztulni. Először az egyén szintjén elkezdi kiszedegetni a gyűlöletet, sértettséget, irigységet, féltékenységet, dühöt, bosszút, fájdalmakat…stb. Mindent, ami belülről, lelkileg roncsol. Majd pedig halad tovább az egység szintjére és visz közelebb Téged az univerzumhoz, a mindenhez, ami a semmi is egyben (ezt a végére nem fogod ellentmondásnak érezni). 😊

Mégis mitől olyan komplex? Lévén rendkívül intenzív és összetett az energia, így könnyen „ki tudunk esni” az energiából, azonban gyakorlással, meditációs „izmaink” edzésével mindig tovább és tovább tudunk odabent tartózkodni.

A meditáció alkalmával ebbe a kapuba fogunk belépni, és itt fogjuk megtapasztalni azt a csodálatos élményt, amelyet ez a Tisztító kapu ad, ami által elindulhat a tökéletes belső megtisztulásod.

Hatékony és magával ragadó. Intenzív, valódi meditáció, nem relaxálás!

Mi az, amit ad? Megkönnyebbülést, felszabadulást, letisztulást, nyugalmat, békét, válaszokat.

A kapuba való belépést követő napokban nem szokatlan, ha hirtelen, „váratlanul”

  • eszedbe jutnak olyan problémákra, kérdésekre válaszok, melyek már jó ideje foglalkoztattak, de nem jutottál egyről a kettőre
  • olyan emberekkel sikerül békét kötni (játszi könnyedséggel), akikkel lehetetlennek tűnt előtte
  • családi viszályok csendesednek el „érthetetlen” módon
  • kedves emberekkel hoz össze az élet: a boltban a pénztáros rád mosolyog, a busz sofőrje megvár, mikor a busz után szaladsz, beenged a másik autó a sávba…stb.
  • határtalan belső nyugalom árad szét benned

Csoportos meditáció, melyet ülő helyzetben végzünk el, közösen, Kovács Nóri vezetésével.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod.

Helyszín: Kovács Nóri, 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com) vagy itt a weboldalon a bejelentkezés fül alatt, megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, http://m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com