Bőség teremtő meditáció

Kiscsoportos intenzív vezetett meditáció. Célja, hogy megteremtsük a jólétet önmagunk számára.

Mit jelent a jólét? Mindenkinek mást. Van, aki az egészségére helyezi a hangsúlyt, mert épp abban van elakadás, van, akinek a párkapcsolatban, van a ki a pénz tekintetében szeretne bőségben élni. Mindannyian mások vagyunk, és adott pillanatban másra vágyunk a legjobban, más dolog hiányzik az életünkből.

A bőség teremtő meditáción megéljük a hiányzó elem megteremtésének lehetőségét, elindítjuk a létrejöttét annak, ami hiányzik, közösen, egy energia térben, az univerzum energiájának terében, mely rendkívül intenzív, ezáltal hatékony (és egyben fárasztó is :D). A meditáció viszont a teremtés során fel is tölt és megadja neked azt, amire épp szükséged van.

Hogyan működik?

Előre, a meditáció előtt mindenki kigondol 1, azaz 1 db vágyat, kívánságot, amit szeretne, ha létrejönne az életében. Miért csak egyet? Mert azt szeretnénk, ha a lehető leghatékonyabb lenne a meditáció, és a legrövidebb időn belül megjelenhetne a fizikai síkon is az, amit megteremtünk. Sokkal könnyebb, ha egyszerre egyetlen egy vágyunkra koncentrálunk. Természetesen, ha valaki egyszerre 3-t szeretne, nem fogok odamenni, és megakadályozni a folyamatot, de tisztában kell lenned vele, minél többfelé megy el a figyelmed, annál kevesebb jut a kívánságodra. Te döntesz.

Nem pusztán az a lényeg, mit akarsz teremteni, hanem az, hogy mi akadályozza, hogy az létrejöjjön az életedben és mi kell ahhoz, hogy meg tudd teremteni.

Ezt követően pedig elindul a finom, kellemes vezetett meditáció, melynek „másodlagos” célja a teremtésen kívül az, hogy te feltöltődj, kiszabadulj a hétköznapokból és megtapasztald a harmónia állapotát. Elsődleges célja, hogy megtanulj teremteni, létrehozni mindazt a jót az életedben, amire vágysz.

Csoportos meditáció, melyet ülő helyzetben végzünk el, közösen, Kovács Nóri vezetésével.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), vagy e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com). Megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com