Intuíciót erősítő meditáció

Csoportos vezetett meditáció, melynek célja, hogy megtaláld és meghalld a benső hangodat, fejlesszük a megérzéseidet, beinduljon az intuíciód.

Mindannyian, kivétel nélkül képesek vagyunk megérezni szinte mindent. A kérdés csupán az, hogy szeretnénk-e meghallani a belső hangot (intuíció) és hogy mit kezdünk vele, ha már meghallottuk, pontosabban megéreztük azt.

Hiszem és érzékelem, hogy az élet lényegesen egyszerűbb onnantól kezdve, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Ha te itt vagy, és ezt olvasod, akkor ebben egyetértünk, nem is kell tovább ragoznom, miért fontos és hasznos az intuíció.

Azt viszont kibontom (és épp erről is szól ez a meditáció), hogyan lehet ezt fejleszteni, hogy

  1. valóban a te benső hangodat halld, azaz a megérzéseidet halld meg és ne a félelmeidet
  2. tisztán és érthetően érzékeld az intuíciódat
  3. megbízz benne olyannyira, ha a fejedben mást is terveztél el, akkor is hajlandó legyél azon változtatni, ha adott esetben az intuíciód mást javasol

Ezen a meditáción kinyitjuk a belső érzékelésedet és elindulunk az intuíciód irányába.

Haladóbb szinten pedig egy-két játékos gyakorlattal fejlesztjük az intuíciódat, minden esetben meditatív állapotban.

Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy erre mindenki képes! Nincsenek kiválasztottak, pusztán emberek, akik úgy döntenek, hogy fejlesztik az intuícióikat és akik még nem. Előbb-utóbb mindenki nekivág ennek az útnak, ezért a még szócska. 😊

Aki már volt nálam, tudja, a meditációim intenzívek, ezáltal hatékonyak is. Ez alól az intuíció erősítő meditáció abszolút nem kivétel. 😊 Ez egy csapatmunka!

Izgalmas, játékos, könnyed!

Előképzettség nem szükséges, ha még sosem meditáltál, az sem akadály. Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy biztonságban érezd magad és sikeres legyen a meditáció.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), vagy e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com). Megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com