Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Se másokkal, se önmagunkkal. A bizalomra épül a sikerünk, a lelki békénk, a harmonikus párkapcsolatunk.

A bizalom alapja az önbizalmunk.

Önbizalom nélkül nem indulunk el, nem vágunk bele új dolgokba, nem hiszünk magunkban, nem fejlődünk.

A bizalom olyan építő elem életünknek, mely az egyik alappillére a létezésünknek, alappillére az oly vágyott harmóniának.

Mégis, miközben oly fontos a bizalom, oly kevésre értékelik, hisz oly sokszor sérül.

Ritkán tudjuk, hogyan lehet fenntartani, megtartani, még kevésbé, hogyan tudjuk visszahozni.

Ez az esemény az önbizalomról szól. Miért nincs, miért kellene, miért olyan törékeny, és ami talán a legizgalmasabb kérdés: hogyan lehet visszahozni?

Erről és még néhány érdekes oldaláról vizsgáljuk meg az önbizalmat.

Az esemény 3 részből áll:

előadás + kérdezz-felelek + meditáció

1. rész

Előadás

Az első részben beszélünk az önbizalomról, elhelyezzük életedben, feltárjuk, mik által sérül, hogyan tudjuk ezeket a sérülési pontokat azonnal észlelni, és visszafordítani, illetve beszélünk arról, hogyan lehet akár több ezeréves bizalmatlanságot helyreállítani. Mit okoz az önbizalom hiánya, és mi által tudjuk visszaszerezni, hogyan tudjuk megtartani.

2. rész

Kérdezz-felelek

A második részben a kérdéseiteket fogjuk átbeszélni, amiket akár előre is elküldhetsz nekem a kovacsnorimeditaciok@gmail.com e-mail címre, de az esemény közben is fel tudod tenni.

3. rész

Meditáció

A harmadik rész a meditáció, ahol az önbizalmon esett sérelmeket feloldjuk, és máris elkezdjük felépíteni az önbizalmadat, az elsődleges bizalmi kapcsolatot, melyre épülhet a többi emberrel kialakított kapcsolatod is. ❤️🧡💛💚💙💜

Ez egy interaktív esemény, így lehetőséged van előtte/közben, sőt még utána is kérdezni! 😊

Az eseményről felvétel készül, így, ha az időpont nem is felel meg, de a téma érdekel, bátran regisztrálj, az eseményt követően a felvételhez minden regisztrált hozzáférést kap!

Mit kapsz az eseményen?

  • Meglátod, mik azok, amik korábban gátoltak az önbizalom kialakulásában, kialakításában.
  • Megismerkedsz a bizalom energiával, és annak különböző mélységeivel.
  • Rátalálhatsz az önbizalmadra.
  • Elindulhatsz az önmegvalósítás útján.
  • Visszaszerezheted önmagadat.

Az eseményen való részvételhez előképzettségre nincs szükség, mindenki számára nyitott, csak a nyitottságodra, és internet kapcsolatra van szükséged.

Az eseményt a Jitsi online eszközén keresztül tartjuk meg, melyhez semmit nem szükséges telepítened, csak a regisztrációt követően kapott egyedi linkre kattintanod az esemény időpontjában.

Díja: 5 000 Ft

Helyszín: online

Időpont: 2020.05.20. szerda 18:00-21:00

Szeretettel várok minden kedves önbizalomra éhes, meditálni, fejlődni vágyót! ❤️🧡💛💚💙💜

Kérdés esetén keressetek bátran:
Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com

Fontos tudnod, hogy a honlapomon, blogomon olvasható információk vagy a közös munkánk, meditációink egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. Az írásaimban, előadásaimban, beszélgetéseinkben, meditációinkban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. A holnap és blog írásai, illetve előadásaim általános információkkal szolgál a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára. További információkat találsz a tájékoztatómban