Önbizalomfejlesztő meditáció

Csoportos vezetett meditáció, melynek célja, hogy magadra találj, visszaszerezd önbizalmadat és létrejöjjön az önbecsülésed.

Önbizalom nélkül lényegében folyamatos küzdelem és akadályhegyek az élet. Miért? Mert nem hiszed, hogy megérdemled, nem hiszed, hogy neked is jár a boldog, kiegyensúlyozott élet, nem hiszed, hogy képes vagy rá. Bűntudat, önostorozás, „nevem: senki”. Ismerős?

Ennek a csoportos meditációnak az a célja, hogy az ilyen és ehhez hasonló gondolatokat és ÉRZÉSEKET kitöröljük, helyébe pedig beépítsük a valódi, ragyogó énedet.

A bizalom, még inkább az önbizalom törékeny, könnyen sérül, éppen ezért fontos vele folyamatosan foglalkozni, ápolni, védelmezni.

Még véletlenül se keverjük össze az önbizalmat az egoval! Míg az ego az agyban van, addig az önbizalom forrása az alhasból indul ki, és onnan ragyogtatja be az egész lényedet. Az ego nem ragyogtat be téged!

Az önbizalomfejlesztő meditáció során megismerkedsz legbensőbb éneddel (ne izgulj, nem harap 😉), és elkezdjük áramoltatni azt az energiát, ami által nem csak hogy elhiszed, hogy értékes vagy, hanem pontosan tudni fogod, hogy értékes vagy. És épp ez a lényeg, ne csak hidd, hanem tudd, hogy értékes vagy.

Ennek felépítésében, megélésében és fenntartásában segít neked az önbizalomfejlesztő meditáció. Szeretettel, alázattal.

Mit nyersz az önbizalommal? Egyensúlyt, önmagadat.

Mit tudsz az egyensúllyal, önmagaddal kezdeni? Bármit, amit csak szeretnél, határ a csillagos ég. 😉

Aki már volt nálam, tudja, a meditációim intenzívek, ezáltal hatékonyak is. Ez alól az önbizalomfejlesztő meditáció sem kivétel. 😊 Ez egy csapatmunka!

Előképzettség nem szükséges, ha még sosem meditáltál, az sem akadály. Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy biztonságban érezd magad és sikeres legyen a meditáció.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), vagy e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com). Megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciokkovacsnorimeditaciok@gmail.com

Abban az esetben, ha önbizalmadat inkább egyénileg szeretnéd fejleszteni, szeretettel várlak egyéni konzultációra, egyéni meditációra. Jelentkezz be hozzám, egyeztessünk egy időpontot és hozzuk helyre az önbizalmadat! ❤️🧡💛💚💙💜