Önismeret

Önismeret, önismeret. A csapból is ez folyik, de ugyan miért is érdekes, kik vagyunk valójában? Miért hajszoljuk oly kitartóan önmagunk megismerését, miért olyan fontos, hogy megismerkedjünk önmagunkkal?

Önismereti kurzusomon ezekről, és arról lesz szó,

  • hogyan tudod önmagadat egyszerűen, mégis alaposan megismerni,
  • hogyan tudsz nyitottá válni,
  • mi a kulcsa a fejlődésnek, és ami talán a legérdekesebb kérdés:
  • hogyan tudod magadat elfogadni és közben még fejlődni is?

Rengeteg gyakorlatra, „ébresztő” gondolatokra, felismerésekre számíthatsz. 😉

Az esemény 3 részből áll:

előadás + kérdezz-felelek + meditáció

1. rész

Előadás

Az első részben átbeszéljük az önismeret elméletét: akadályait, blokkjait, mi az, ami valójában gátolja azt, hogy megismerd önmagad, majd átbeszéljük miből is áll az önismereti út, mik a lépései, és megfejtjük, hogyan lehet eljutni az önvalód felfedezéséig és megéléséig.

Lesznek gyakorlati tippek, ötletek, így javaslom, készülj tollal és papírral!

2. rész

Kérdezz-felelek

A második részben a kérdéseiteket fogjuk átbeszélni, amiket akár előre is elküldhetsz nekem a kovacsnorimeditaciok@gmail.com e-mail címre, de az esemény közben is fel tudod tenni.

3. rész

Meditáció

A harmadik rész a meditáció, ahol meditatív állapotban előhozzuk a valódi énedet és megkezdődik az ismerkedés, tapasztalás. ❤️🧡💛💚💙💜

Bónuszként pedig megmutatok neked egy rendkívül egyszerű, ám hatékony gyakorlatot, amit otthon, egyedül is tudsz gyakorolni. Pár percedet veszi csak igénybe, mégis rengeteget változtathat rajtad, és segít elérned a kívánt eredményt.

Ez egy interaktív esemény, így lehetőséged van előtte/közben, sőt még utána is kérdezni! 😊

Az eseményről felvétel készül, így, ha az időpont nem is felel meg, de a téma érdekel, bátran regisztrálj, az eseményt követően a felvételhez minden regisztrált hozzáférést kap!

Mit kapsz a kurzuson?

  • Megismerheted önmagad
  • Meglátod, eddig mik akadályoztak az úton
  • Egyszerű, ám mégis hatékony eszközöket kapsz a kezedbe, hogy elindulhass, és sikeresen lépdelj az önismeret útján
  • Támogatást a tudatos élethez

Az eseményen való részvételhez előképzettségre nincs szükség, mindenki számára elérhető, csak a nyitottságodra, fejlődni vágyásodra, és internet kapcsolatra van szükséged. 😊

Az eseményt a Jitsi online eszközén keresztül tartjuk meg, melyhez semmit nem szükséges telepítened, csak a regisztrációt követően kapott egyedi linkre kattintanod az esemény időpontjában.

Díja: 5 000 Ft

Helyszín: online

Időpont: 2020.06.03. szerda 19:00-22:00

Szeretettel várok minden kedves meditálni, fejlődni vágyót! ❤️🧡💛💚💙💜

Kérdés esetén keressetek bátran:
Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com

Fontos tudnod, hogy a honlapomon, blogomon olvasható információk vagy a közös munkánk, meditációink egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. Az írásaimban, előadásaimban, beszélgetéseinkben, meditációinkban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. A holnap és blog írásai, illetve előadásaim általános információkkal szolgál a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára. További információkat találsz a tájékoztatómban