Érezted már, hogy megtervezed, mit fogsz tenni, hogyan valósítod meg a magad elé kitűzött célodat, de aztán valami miatt megrekedsz? szeretnél, de képtelen vagy egyről a kettőre lépni? Valami mindig visszahúz?

Ebben a meditáció sorozatban nem csak ennek a rejtélyes oknak eredünk a nyomába, de egyúttal fel is számolhatod azt, és mindazokat a téves beidegződéseket, amik befedik a valódi, ragyogó énedet, és ezáltal gátolnak téged a kiteljesedésben, az önmegvalósításban.

6 meditáció, összesen majdnem 4,5 órányi (pontosan 4 óra 28 perc 24 mp) hanganyag, meditáció. 

A cél, hogy felismerd és az előnyödre fordítsd, a fejlődésed lépcsőfokaivá alakítsd át azt, ami eddig szabotálta az előrejutásodat, a lelki fejlődésedet. 

A meditációkat online érheted el. A megrendelést és a díj beérkezését követően e-mailben küldöm el neked a hozzáférési linket. 

A sorozat minden egyes részéhez örökös hozzáférést kapsz személyes használatra, így bármikor, bárhányszor újra végig csinálhatod, ezzel is elősegítve hogy minden gátló tényező, amivel szembe kell nézned, eltűnhessen az életedből. 

6 meditáció, amik egymásra épülve vezetnek el téged az önszabotázs végéig.

Mindez csak rád vár, hogy elindulj, és véget vess az önszabotázsnak!

Minden jog fenntartva!

A meditáció sorozat részei

1. Az akadályok felismerése és feloldása – belső kitakarítás

2. A hitrendszerek felülírása – meglátni a valódit, elengedni a valótlant

3. Út a célig – rálelni AZ útra és elindulni rajta magabiztosan

4. Önbizalom – rálelni az önbizalmamra, a valódi énemre

5. Harmónia – rálelni az új énemben, az új életemben a harmóniára, az egyensúlyra

6. Manifesztáció – megteremteni azt a létezést, amelyben a kiteljesedett valódi én az anyagban kiegyensúlyozottan létezhet

Szeretnél véget vetni az önszabotázsnak?

Szeretnél végre haladni az életedben?

Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben?

Szeretnél megtalálni az utadat, és végre el is indulni rajta?

Szeretnél stabilan helytállni az életedben?

Szeretnél önmagad lenni?

Itt a helyed!

Miért érdemes a meditáció sorozaton részt venned?

  • Ráébredhetsz olyan mintázatokra az életedben, melyek eddig gátoltak téged az előrejutásban, a kiteljesedésben
  • Ad egy olyan stabil alapot, és rálátást az életedre, amelyet a mindennapokban is fogsz tudni kamatoztatni
  • Elindít – vagy ha már az utadon jársz – megerősíti és rendszerbe foglalja az életmódváltásodat a heti, rendszeres meditációknak köszönhetően.
  • Az életed szerves részévé válik az önmegvalósítás, az önmagadba, a lélekbe fektetett munka, ami elvezet az örök boldogsághoz.
  • Ad egy olyan alapvető nyugalmat az életednek, mely által képessé válsz a kihívásokkal teli helyzeteket is nyugodtan kezelni és megoldani.
  • Képessé válsz arra, hogy a meditációk segítségével javíts az életeden.
  • Egy minden embertől független stabil alapra lelhetsz
  • Önmagad támogatójává válhatsz
  • Rálelhetsz a valódi céljaidra, melyek az önmegvalósításodat és ezáltal a kiteljesedésedet támogatják

Mennyibe kerül?

Vezetett meditációimról: 

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése. Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

❤️🧡💛💚💙💜