Párkapcsolat

Hogyan vonzod be? Először is, tisztáznod kell, miért szeretnél párkapcsolatot. Azért, hogy biztonságban légy? Azért, hogy legyen, ki szeressen? Azért, hogy megoszthasd valakivel a mindennapjaidat? …stb. Láss tisztán! Tudd, miért akarod a párkapcsolatot. Ezt követően tisztázd magadban az elvárásaidat: mit vársz a kapcsolattól? Mit vársz önmagadtól, mit vársz a másiktól? Mitől lesz jobb neked, ha párkapcsolatban élsz ahelyett, hogy egyedül élnél? Mit vagy hajlandó feláldozni a párkapcsolatért?  ….stb.

Sorolhatnám még azokat a kérdéseket, amik bár úgy tűnhet, közelebb visznek, de ha mindezt agyban próbálod megoldani, a fejeddel kitalálni, rettentően távol kerülsz attól, amit boldog párkapcsolatnak nevezhetünk. A boldog párkapcsolat érzés, energia. Megélni, érezni, fenntartani lehet, agyban kiszámolni nem. Ez egy életérzés, egy életstílus, vagy ha így jobban tetszik, egy életmódváltás

Váltasz a szingli létről a párkapcsolatra.

Kit vonzol be? Azt, akire épp szükséged van.
Szeretnél “jobbat” bevonzani? Úgy érzed, jobbat érdemelsz? Meditatív állapotban kiszedhetők azok a blokkok, amik megakadályozzák a “jobb” megérkezését az életedbe.

Valahogy így indulnak a kapcsolataid, igaz?

A kapcsolat eleje gyönyörű, varázslatos, minden tökéletes, a párod tökéletes, hiszen mi más lenne, ha egyszer a párod. Megvan benne minden, amire csak vágysz. Aztán lassacskán elmúlik a rózsaszín köd, jönnek a hétköznapok, egyre jobban megismered és előjönnek a tökéletlenségei. Biztosan van köztük olyan, ami tetszik, de egyre kevesebb, és egyre kevésbé, mígnem azon kapod magad, hogy az élvezet kötelességgé válik, közös terhek, feladatok. Nincs újdonság, elmúlt az izzás, a pillangók a hasból, ha meglátod, mostmár nem ő a tökéletes párod, hanem csak egy hétköznapi ember. Valaki, akivel együtt vagy. Hogy miért, azon már nem gondolkodsz, jobb is, még a végén kiderülne, hogy jól felfogott érdekedben semmilyen nyomós indokot nem tudnál felhozni.

Gyakran felteszed magadnak a kérdést: én változtam, vagy ő? Eddig is ilyen elviselhetetlen volt, vagy csak nem vettem észre? Én nem tudok már alkalmazkodni, vagy nem is kellene alább adnom az igényeimet?
Természetesen megnyugtathatod magad, hiszen a rosszat pont ugyanúgy meg lehet szokni, mint a jót és ha már megszoktad, az már nem is olyan rossz, de legalábbis kevésbé rizikós, mintha változtatnál. És mi van, ha az elégedetlenkedésednek az az eredménye, hogy ő szakít veled? Jobb csöndben maradni, és reménykedni, hogy majd magától megoldódik, majd visszaváltozik olyanná, mint amilyen a kapcsolatotok elején volt…

DE, ha már itt vagy, és ezt olvasod, az azt jelenti, hogy már elindultál az úton, azon az úton, hogy elég volt a rossz megszokásából és kész vagy változtatni!

Ha már ezekhez a kérdésekhez eljutottál, jó hírem van, a döntés sem várathat magára sokáig, melyet a cselekvés és az új élet követ. Az, hogy vele vagy nélküle, az csak rajtatok múlik. Keress fel, segítek Neked, Nektek!

Szeretnéd tudni, ő-e az?
Szeretnéd tudni, mi kell ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhasd önmagadból és így a kapcsolatotokból is vagy épp készen állj kilépni egy már nem támogató kapcsolatból?

Gyere el hozzám!

Ha párodat keresed, a közös meditációnk során megkeressük az elakadást, mely meggátolja, hogy a vágyott párodat megtaláld. Azt a valakit, akire valóban vágysz és akivel valóban boldog, kiegyensúlyozott életet élhetsz.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.