Stresszoldó meditáció

Csoportos meditáció, melyet ülő helyzetben végzünk el, közösen, Kovács Nóri vezetésével.

Célja, hogy feltöltődj, kiszakadj a mindennapokból, lazíts, és lassan, de biztosan örökre búcsút mondj a stressznek.

Miért lassan? Mert a hirtelen változásokat nehezen kezeljük, és láss csodát, vajon mit okoz a hirtelen változás? Stresszt. Amitől épp próbálunk megszabadulni. Így, szépen, lépésről lépésre alakítjuk ki a stresszmentes életedet.

A csoportos meditáció alatt megtapasztaljuk a tökéletes harmóniát, nyugalmat, békét, mindazt, ami nem utópia, hanem valóságos, létező energetika mindannyiunkban. Tudatosítjuk a stresszmentes lét létezését. Elengedjük a félelmeinket, aggodalmainkat, helyébe tiszta önbizalmat (nem egót) öntünk. Megtapasztaljuk, milyen, amikor a múlt sérelmei vagy a jövő okozta kétségek nem húznak le, milyen, amikor pusztán a jelenben, a most-ban létezel. Felszínre hozzuk, és kidobjuk mindazt, ami a stresszt okozza.

Lényegében ennyire egyszerű, gyakorlatban pedig…nos, gyere el és tapasztald meg. 😊

Miért érdemes eljönnöd? Mert nem csak kiszakadsz a hétköznapokból másfél órára, hanem elindulhat a stresszmentes életed. Gyökerestül távolítjuk el a harmonikus élet gátjait.

Aki már volt nálam, tudja, a meditációim intenzívek, ezáltal hatékonyak is. Ez alól a stresszoldó meditáció sem kivétel. 😊

Előképzettség nem szükséges, ha még sosem meditáltál, az sem akadály. Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy biztonságban érezd magad és sikeres legyen az élmény.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), vagy e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com). Megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com