Szeretet meditáció

Kiscsoportos meditáció Kovács Nóri vezetésével, melynek célja, hogy megteremtsük a szeretetet önmagunkban s ezáltal környezetünkben is.

A Szeretet meditáció alkalmával azt a nem kisebb célt tűzzük ki magunk elé, hogy a feltétel nélküli szeretetet átélhessük, megérezzünk önmagunkon belül és beszívjuk minden sejtünkbe a szeretet alapú tiszta létezést.

A szeretet az alapja mindennek. Bárki bármit is tesz, azért teszi, hogy szeressék, hogy elfogadásra leljen.

A meditáció rávilágíthat életed olyan összefüggéseire, eseményire, érzelmeire, melyek eddig sötétben maradtak, kitisztítja és feltölti lelkedet a legmelengetőbb, legcsodálatosabb érzéssel, a tiszta szeretettel.

A szeretet elfogadása annak, ami van.

A szeretet független, elvárásoktól mentes, felszabadult és könnyed. Abban a pillanatban, hogy megéled, milyen tiszta szeretetben létezni, ezeket is meg fogod tapasztalni.

Megtapasztaljuk, milyen a valódi feltételektől mentes szeretet, amikor csak azért vagy szeretve, aki vagy és nem azért, amit teszel vagy amit elvárnak tőled. Pusztán a létezésedért szeretnek.

A Szeretet meditáció segítségével elindulhatsz egy minőségibb élet megteremtése felé.

Aki már volt nálam, tudja, a meditációim intenzívek, ezáltal hatékonyak is. Ez alól a Szeretet meditáció sem kivétel. 😊 Ez egy csapatmunka, együtt, energiáink összeadásával megsokszorozzuk az élményt!

Előképzettség nem szükséges, ha még sosem meditáltál, az sem akadály. Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy biztonságban érezd magad és sikeres legyen a meditáció.

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Az aktuális időpontokat az Események oldalon találod. 

Helyszín: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 31. 3/3.

Előzetes regisztrációhoz kötött: bejelentkezés messengeren (m.me/kovacsnorimeditaciok), vagy e-mailben (kovacsnorimeditaciok@gmail.com). Megerősítést fogsz kapni a jelentkezésedről.

Díja: 3 000 Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Kérdés esetén keressetek bátran:

Kovács Nóri, 30/893-3508, m.me/kovacsnorimeditaciok, kovacsnorimeditaciok@gmail.com