A béke megteremtése meditáció – 2022.02.25-i felvétel

Ft

A belső és külső béke megteremtéséért. ❤️🧡💛💚💙💜

Önazonossá válni, mely elvezet a belső és a külső békéhez, és feltétel nélküli szeretettel árasztja el a bensőt és az egész világot, közösen, együtt emelve fel a szeretet szintjére Földünk minden élőlényét. ❤️🧡💛💚💙💜

A jelen körülmények miatt a ma esti meditációra nem csak a tanárokat, hanem MINDENKIT sok szeretettel várok, aki úgy érzi, szüksége van a töltődésre, a (belső) béke meglelésére, kitartásra, egyensúlyra, nyugalomra, belső erőre! 🙏
————————————————————————————————-
Drága Tanárok!

Sokat gondolkodtam, hogyan is tudnám kifejezni felétek együttérzésemet és egyben hálámat a választott hivatásotok, személyes elköteleződésetek és kitartásotok iránt.
Végül arra jutottam, hogyan is másképp tudnám éreztetni veletek, hogy Veletek vagyok, mintsem azzal, amivel foglalkozom, azaz meditációval.

A meditáció témája a stresszoldás, a feltöltődés, hogy kitartsatok, hogy célt érhessetek, hogy ismét értékké válhasson a minőségi oktatás.

Természetesen ingyenes számotokra, hiszen részemről ez a hála kifejezése felétek.

A 2022. február 25-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 56:36 perc

A felvételt itt tudod meghallgatni teljesen ingyenesen (kattints a névre): Kovács Nóri meditációk YouTube csatornája

A meditációhoz hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.