Összhangban önmagammal: A külső és a belső nyomás elengedése meditáció – 2023.05.12-i felvétel

4500 Ft

Elengedem a nyomást, elengedem a feszültséget, elengedem a stresszt, és azok forrását nem táplálom tovább. 🙏

Gyakran nyomás hatására cselekszünk, ami aztán egy olyan útra is sodorhat, amit valójában nem is szeretnénk. csak azért, mert „kell”. Valójában nincs „kell”, ez csak a nyomás hatására berögzült hitrendszer.
A meditációban felfedheted a „kell-ek”, a nyomás forrását, és egyúttal meg is szüntetheted őket, hogy felszabadultan, önmagadként létezhess.

A meditáció segíthet neked abban, hogy meglásd a külső és a belső nyomások közötti különbséget, a kapcsolódási pontjaikat, azok forrását, és azt, amiből táplálkoznak.
Lehetőséged van végérvényesen elengedni a nyomásokat, és a helyébe a bizalmat, az önbizalmat, határozottságot, az önmegvalósítás melletti rendíthetetlen elkötelezettséget tenni, mert ráébredhetsz, hogy te valójában egy lélek vagy. ❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció!

A 2023. május 12-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 45:34 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.