Céltudatosság meditáció – 2022.12.30-i felvétel

4500 Ft

A lélek célja elérhető, önmagad megvalósítása nem puszta álom, hanem az elérhető valóság!

Vágj bele az új évbe/hónapba/napba, az új életedbe egy hatalmas lendülettel, az egyensúlyod megerősítésével céltudatosan, hogy mindazt, amit szeretnél, meg tudd valósítani, el tudd érni. 🤗

A meditáció segít neked, hogy rálelj az egyensúlyodra, új lendületet kapj céljaid eléréséhez, sőt, a meditációban megláthatod az odavezető utat is, hogy láthasd a pontos lépéseket, melyek elvezetnek téged valódi céljaid, vágyaid megvalósulásához. Majd pedig a meditáció lehetőséget ad neked, hogy megtapasztald a tökéletes békét, a lélek örök boldogsággal és tudással teli létezését.

Ha még sosem meditáltál, akkor is bátran csatlakozz, mert az energiákat épp olyan intenzitással és mélyen fogod megtapasztalni, amennyire a rendszered engedi. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. december 30-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 47:05 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.