Kék Hold meditáció – letisztult lélek – 2021.11.23-i felvétel

4500 Ft

A letisztult én, azaz a tiszta transzcendens lélek megvilágítása és megélése a Kék Hold energiájában. 🙏

A Kék Hold energiájával nem csak betekintést, de egy teljes rálátást kaphatsz arra, ki lakik odabent, ki a valódi én, milyen a transzcendens lélek, aki te magad vagy, milyen különleges tulajdonságai vannak és mi az az út, amit szeretne végigjárni. Kérdések, válaszok, megoldások, felemelkedés. Ezeket mind megadja a Kék Hold energiája. ❤️🧡💛💚💙💜

Kék Holdnak azt a jelenséget nevezik, amikor egy hónapon belül kétszer van telihold, ám ez a meditáció nem emiatt kapta ezt a nevet.

A Kék Hold egy rendkívül különleges energia, mely 2020 őszén érkezett meg hozzám, és azóta is gyakran dolgozunk együtt. Ennek az energiájába lépünk be, és találunk rá önmagunkra.

A Kék Hold meditációban egy csodálatos energiát hozok le és adok át neked, melyben önmagunkról hull le a lepel. A Kék Hold megvilágítja a csillagos ég alatt és a víz tükrében mindazt, ami a transzcendens lélek és ami befedi azt, és elképesztő erejével segít letisztítani, hogy az lehess, aki vagy.

A Kék Hold kristálytiszta fényben világít rá lényed legbensőbb részeire, hogy rálelhess tiszta forrásodra, a lélekre. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2021. november 23-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 47:05 perc

Haladó meditáció!

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.