Összhangban önmagammal: Megújulás meditáció – 2023.06.02-i felvétel

4500 Ft

Megújulás a szív legmélyéről, elfogadással, szeretettel, hálával. 💕

Szeretnél önmagad lenni? Amikor belenézel a tükörbe azt az ént látni, aki a te valódi önmagad? Mentes a kétségektől, a rárakódott torzító, önbecsülést romboló ideáktól? Ez a meditáció ebben segít neked.

Segít meglátnod a ragyogó lelket, aki te vagy,
segít neked abban, hogy letedd a téves önazonosításokat,
segít, hogy meglásd, milyen képességekkel, tulajdonságokkal rendelkezik a lélek, aki valójában vagy,
segít neked, hogy a szíved legmélyén megbújó sérüléseknek is búcsút ints,
segít, hogy életedre, létezésedre hálával tekints,
segít, hogy rálelj önmagadra,
segít neked, hogy ki merd fejezni önmagad,
segít abban, hogy ráébredj, milyen csodálatos vagy,
segít téged, hogy hazatalálj, a lélek eredeti otthonába,
segít, hogy célodat ne csak megtaláld, de el is tudj kezdeni aszerint élni.

❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció!

A meditáció hatékonyságának érdekében szükséges a lélekről szóló alapvető információ megléte, melyekhez szívből ajánlom a védikus irodalom bensőséges tanulmányázását, hisz azok teljes képet nyújtanak a lélek tulajdonságairól is.

Egy, a lélekről szóló cikkemet itt találod: Ki az az Én?

A 2023. június 2-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 42:04 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.