Önszabotázs vége meditáció sorozat – 2023.02-03-i felvételek

27000 Ft

Ha úgy érzed, elérkezett az idő a változtatásra, elérkezett az ideje a továbblépésnek… 🙏

Érezted már, hogy megtervezed, mit fogsz tenni, hogyan valósítod meg a magad elé kitűzött célodat, de aztán valami miatt megrekedsz? szeretnél, de képtelen vagy egyről a kettőre lépni? Valami mindig visszahúz?

Ebben a meditáció sorozatban nem csak ennek a rejtélyes oknak eredünk a nyomába, de egyúttal fel is számolhatod azt, és mindazokat a téves beidegződéseket, amik befedik a valódi, ragyogó énedet, és ezáltal gátolnak téged a kiteljesedésben, az önmegvalósításban.

A cél, hogy felismerd és ellenkezőjére fordítsd azt, ami eddig szabotálta az előrejutásodat, a lelki fejlődésedet.

Önszabotázs vége meditáció sorozat – 6 meditáció – felépített, egymást támogató meditációkon keresztül segít véget vetni az önszabotázsnak.

A témák sorrendben:

 1. Az akadályok felismerése és feloldása – belső kitakarítás
 2. A hitrendszerek felülírása – meglátni a valódit, elengedni a valótlant
 3. Út a célig – rálelni AZ útra és elindulni rajta magabiztosan
 4. Önbizalom – rálelni az önbizalmamra, a valódi énemre
 5. Harmónia – rálelni az új énemben, az új életemben a harmóniára, az egyensúlyra
 6. Manifesztáció – megteremteni azt a létezést, amelyben a kiteljesedett valódi én az anyagban kiegyensúlyozottan létezhet

Miért érdemes a meditáció sorozaton részt venned?

 • Ráébredhetsz olyan mintázatokra az életedben, melyek eddig gátoltak téged az előrejutásban, a kiteljesedésben
 • Ad egy olyan stabil alapot, és rálátást az életedre, amelyet a mindennapokban is fogsz tudni kamatoztatni.
 • Elindít – vagy ha már az utadon jársz – megerősíti és rendszerbe foglalja az életmódváltásodat a heti, rendszeres meditációknak köszönhetően.
 • Az életed szerves részévé válik az önmegvalósítás, az önmagadba, a lélekbe fektetett munka, ami elvezet az örök boldogsághoz.
 • Ad egy olyan alapvető nyugalmat az életednek, mely által képessé válsz a kihívásokkal teli helyzeteket is nyugodtan kezelni és megoldani.
 • Képessé válsz arra, hogy a meditációk segítségével javíts az életeden.
 • Egy törődő közösség részévé válhatsz, akik hétről hétre az éterben összekapcsolódnak, és közös erővel emelik egymást.

❤️🧡💛💚💙💜

2023. február 17-től  március 24-ig meditációk felvételei.

A felvételek hossza: 44:27 + 42:20 + 46:52 + 45:26 + 44:33 + 44:46 perc

A meditáció sorozathoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.