Örökölt minták meditáció sorozat – 2022.10.21-2022.11.04-i felvételek

9800 Ft

Engedd el az örökölt mintákat, amelyek nem hozzád tartoznak, melyek a lelket befedik. Engedd el mindazt, amelyet akár generációk óta örökségként hordoztok magatokban. 🙏

Ebben a 2 meditációt tartalmazó sorozatban az örökölt mintákkal foglalkozunk. Mit cipelünk, kitől kaptuk, miért kaptuk, mi az, amivel azonosítjuk magunkat, mi az, amik valójában vagyunk, és legfőképp, hogyan tudjuk mindezeket felismerni és elengedni? Mindezekkel foglalkozik az Örökölt minták meditáció sorozat.

Ha úgy érzed, fut benned olyan „program”, mely nem a valódi énedből fakad, hanem a felmenőidtől örökölt minták szerint: gondolatok, hitrendszerek, cselekedetek, meglátások…stb. és szeretnéd ezeket elengedni, akkor ezen a meditáció sorozaton itt a helyed! ❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció sorozat!

2022. október 21-i és 2022. november 4-i meditáció felvétele.

A felvételek hossza: 47:06 + 41:37 perc

A meditáció sorozathoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.