Pénz meditáció – 2022.02.08-i felvétel

4500 Ft

Dönthetsz úgy, hogy boldogságban, szeretetben, anyagi jólétben, jóllétben is élsz. A gazdagság elérhető, mert megérdemled. 🙏

A Pénz meditáció alkalmával egy nagyon egyedi meditációt hozok el neked, amelyben megnézzük, milyen a kapcsolatod a pénzzel, a gazdagsággal, és – amennyiben szükséges – változtatunk rajta.
A meditáció segíthet neked abban, hogy megtudd, mi az, amivel blokkolod a pénz, illetve gazdagság beáramlását az életedbe, miért tartod magad olyan anyagi helyzetben, melyben nem tudsz boldog lenni, kiteljesedni, majd pedig ezeket a blokkokat kioldjuk és felülírjuk, hogy a pénz tisztán tudjon áramlani az életedben. A meditáció során, mint szinte mindegyik meditációban, a számok tiszta energiájával támogatjuk meg és biztosítjuk a sikeres felülírását a jelenlegi beidegződéseknek, avagy bennünk futó programoknak.

További különlegessége ennek a meditációnak, hogy Sziddha jóga napon készült, mely napok a Védikus tanítások szerint erőfeszítéseinket sikerre vezetik. (Forrás: Bhakti-Kutir).

Kezdő meditálók számára is hasznos és sokat fejlesztő meditáció. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. február 8-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 48:33 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…