Stabilitás meditáció sorozat – 2022. augusztusi felvételek

14900 Ft

A fókusz a stabilitáson van. Azon a stabilitáson, melyet nem ingat meg semmilyen fejünk felett hozott döntés, vagy katasztrófa. Ez a lélek stabilitása, amelyet a 4 meditáció során célul tűzünk ki magunk elé belülről fakad, túl az anyagon, túl a külvilágon.

A Stabilitás meditáció sorozatban végig vezetlek Téged azokon a lépéseken, melyek elvezetnek ahhoz, hogy elengedd a stresszt és a külső behatásokat, illetve rálelj önmagadra, a belső egyensúlyodra, mely által bármikor, bármilyen helyzetben meg tudod őrizni nyugalmadat, stabilitásodat.

A cél az, hogy önmagadra, a lélekre találj, és mindig önmagad tudj maradni, bármi is történjen körülötted.

A 4 meditációt magába foglaló út során elengedjük a felgyülemlett stresszt és negatív energiákat, majd elindulunk az önvaló felfedezésére, illetve felkeressük, felismerjük segítőinket, akik mindig velünk vannak, ezt követően támogatásukkal és az önvalóra ébredés által megkeressük belső egyensúlyunkat, melyet stabilizálunk. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. augusztusi meditációk felvételei.

A felvételek hossza: 44:59 perc + 43:19 perc + 44:08 perc + 43:54 perc

A meditáció sorozathoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.