Álomfejtés

Míg alszunk, álmodunk (azaz leggyakrabban a REM fázisban jönnek létre álmok).

Az álmok képek, gondolatok, hangok és érzelmek összessége. Szinte mindenkit foglalkoztat álmaink értelmezése, annak keletkezésének, értelmének és megfejtésének kutatása. Az álmok értelmezésével századok óta foglalkoznak, rengeteg könyv, elmélet látott napvilágot a témában. Abban egyre többen megegyeznek, hogy minden ember álma egyedi, ezáltal azok értelmezése sem szabványosítható.

Nem sablon választ kapsz, hanem meditatív állapotban értelmezzük az álmodat személyre szabottan; azt, amit jelent és üzen számodra.  

Az álmok nagyon hasznos segítők utunkon, hiszen ilyenkor, alvás közben, álmaink formájában dolgozzuk föl a velünk történteket, az elnyomott érzelmeink ilyenkor kapnak lehetőséget a felszínre kerülésre és ezáltal a feldolgozásra. Azonban, ezen felül rengeteg más információt is hordozhatnak álmaink, hiszen ilyenkor vagyunk a legnyitottabbak (a meditatív állapotot kivéve) a láthatatlan világra, ilyenkor lehetséges a legkönnyebben a kapcsolatfelvétel velünk, ilyenkor tudunk a leginkább önmagunkkal „szót érteni”, kaphatunk segítséget, tanácsot, iránymutatást pl. őrangyalunktól vagy belső mesterünktől, illetve elhunyt szeretteink is a legkönnyebben álmunkban tudnak hozzánk szólni, megvigasztalni minket. Nem ritka, hogy bepillantást nyerhetünk jövőbeli pillanatainkba is. Természetesen, minél nyitottabb vagy a láthatatlan világra, annál jobban érzékeled a segítséget éber állapotban is.

Hogyan zajlik az álomfejtés velem? Leviszlek meditatív állapotba, ahol közösen belemegyünk az álmod azon részébe (azon pillanatába/jelenetébe), amit szeretnél értelmezni. Csak azt nézzük végig közösen, amit szeretnél megmutatni. Se többet, se kevesebbet. Ha az álomból foszlányok, vagy csak érzések, homályos pontok maradtak, vagy esetleg csak ébredéskor egy érzés, az sem probléma, amint belemegyünk, ki fog tisztulni a kép.  Ezt követően értelmezzük, megnézzük, mit jelent ez a TE számodra, és szükség esetén feloldjuk azt (pl. rémálmok).

Álmaink figyelése és megfejtése kulcs a mindennapjainkhoz!

Ha szeretnéd megtudni, Neked mit üzennek az álmaid, gyere el a hozzám, jelentkezz be most!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

Média megjelenés:

A TV2 Tények Plusz című műsorának egyik epizódja az álmokkal foglalkozik, melyben szakértőként hallhattok engem is mesélni az álmokról: 

TV2 Tények Plusz 2021.08.09. hétfő