Események

Itt találod az aktuális eseményeket, a részleteket az aktuális eseményre kattintva találod meg. 

Fontos!!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!
Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével.

Lemondás: Személyes csoportos meditáció és hangfürdő esetében: Amennyiben mégsem tudsz eljönni, a helyed lemondására az esemény előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged, ezt követően a teljes árat szükséges kifizetned  (az időpont le nem mondása esetén is) a távolmaradás indokától függetlenül!
Online esemény esetében, mivel a hozzáférésed biztosított, lemondásra nincsen lehetőség. Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.

Abban az esetben, ha inkább egyéni meditációra jönnél, szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztessünk időpontot!

Sok szeretettel látok mindenkit! ❤️🧡💛💚💙💜

Vezetett meditációimról: 
  • Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. 
  • A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.
  • Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése. Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Egyéni meditációra való bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

Korábbi események

Ingyenes stresszoldó meditáció személyesen!

Időpont: 2022. augusztus 19. 10:00-11:00

Helyszín: Balatonboglár Platán Strand

Díj: INGYENES

A részletekért kattints ide. 

Napindító jóga

Időpont: 2022. augusztus 12. 7:00-8:00

Helyszín: 1113 Budapest, Függetlenségi Park

Díj: INGYENES

A részletekért kattints ide. 

Hangtálakkal kísért meditáció a lélek, az önvaló felébresztéséért

Időpont: 2022. június 22. 17:30-19:00

Helyszín: Balaton – Szabadisóstó, Sio Camping

Részletek: Everness Fesztivál

A többi korábbi online esemény meditációit megtalálod a webáruházban

 

HAMAROSAN FOLYTATJUK! 🤗