Életfeladat

Okkal jöttük a világra. Nem véletlenül születtünk pont oda és pont akkor, amikor.

Minden, ami velünk történik, mind abban próbál segíteni nekünk, hogy az életfeladatunkat megoldhassuk. Ahhoz, hogy ez a mondat értelmet nyerhessen és ne maradjon a bullshit szintjén, ne kelljen a sötétben tapogatózni, minél hamarabb megtudod az életfeladatod, annál könnyebb lesz. Összeáll a kép, és egyre több értelmet nyer mindaz, ami veled történik.

Azt előre borítékolhatom, hogy az életfeladatod nem lesz könnyű, hiszen, ha az lenne, nem lenne a Te életfeladatod, de fogd fel így: ha nem tudod, akkor is az az életfeladatod, az elől nem menekülhetsz el, így miért ne könnyítsd meg a dolgod, és tudatosan haladj a megfelelő irányba?

Életfeladatod megismerésével nem csak célt kapsz az életedbe, hanem a múltad több részlete is értelmet nyerhet, azaz könnyebben el fogod tudni fogadni az olyan múltbéli eseményeket is, melyek fájdalmat okoztak. Az ok-okozati rálátás kitisztítja a fejedet és megkönnyebbülést hozhat. A végső cél mindannyiunk számára az egység, harmónia elérése, életfeladatod ismeretében a harmóniához is közelebb kerülhetsz.

Őszinte leszek: ha félsz megtudni az életfeladatod, akkor ne gyere el megismerni az életfeladatodat, mert akkor még nem állsz készen, hogy szembenézz önmagaddal, felelősséget vállalj magadért. De tudd, a feladatod attól még ott van és az élet, sors, univerzum minden erővel abba az irányba lök, hogy azt megoldd.

Ha a félelmeiddel akarsz szembenézni, melyet az életfeladat megismerése vált ki belőled, kérj egy időpontot, és először oldjuk fel a benned rejlő félelmeket, majd közösen derítsük ki a TE célodat.

Tudd, hogy a meditációs során biztonságban vagy, vigyázok Rád!

“Kedves Nóri, köszönöm szépen Neked ezt a csodálatos és megindító meditációt. Nagyon régóta érdekelt már miért is születtem le a Földre, mi a feladatom, mert sehogy sem éreztem magamat a helyemen. Sok helyen kerestem rá a választ, de veled a meditáció alatt végre sikerült igazi iránymutatást kapnom. Most már tudom merre induljak, tudom még hosszú út áll előttem, de végtelenül hálás vagyok a segítségedért, hogy a megfelelő irányba tereltél. 😇😇🤗” Zsuzsanna

Az Omyno egy nagyon erős, intenzív energetikai rendszer. Mindenkinek megvan a születési dátuma alapján a saját Omyno kódja, melybe belépve, az Omyno rendszerben megtudhatja életfeladatát. Megismerheted életfeladatodat erre az életre vonatkozóan, karmikus szinten és a legmagasabb, a teremtés szintjén. Mindez benne van a te születési dátumodban. Annak kiszámítása igazán egyszerű, a titok nem is abban rejtőzik, hanem abban, hogy hogyan tudod a számaidat értelmezni. Ahhoz, hogy „beszéljenek” hozzád a számaid, és elmeséljék mindazt, amire kíváncsi vagy, ahhoz be kell lépned és érezned kell az Omyno energiát. Rendkívüli élmény és bárki, aki belépett és megtudta életfeladatát, nem kételkedik tovább benne, érezi, hogy igen, ez az övé, ezért van itt.

Hogyan történik az életfeladat meghatározás az Omyno rendszerben? 

Először is kiszámoljuk közösen a TE Omyno kódodat.
Ezt követően pedig belépünk az Omyno rendszerbe és számról számra haladva belemegyünk annak a rád vonatkozó érzések szintjén lévő értelmezésébe, míg el nem jutunk a teremtés szintjéig, ahol a te lelked teljes identitását, lényét, lényegét meg nem érezzük. Ott, abban a pillanatban (vagy mikor leülepedett) fog összeállni benned a kép önmagadról és fogsz kapni sok korábbi eseménnyel kapcsolatos miértjeidre hirtelen választ.
Értelmet fog nyerni az a sok küszködés, szenvedés, megpróbáltatás, amiket végig kellett csinálnod.

Milyen „előképzettség” kell? Nem akarlak ámítani, ahhoz, hogy ez az élmény az legyen, ami, ahhoz nyitott kell legyél a válaszokra. Semmi elvárás, csak színtiszta nyitottság önmagad felfedezésére. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy gyakran nem életed első meditációja lesz az, amiben erre fény derül.

Kíváncsi vagy, miért születtél e világra? 

Jelentkezz be ma, és kezdd el a SAJÁT életedet élni.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.