Stresszkezelés

A mai kor emberének legfőbb problémája a stressz. Lényegében elkerülhetetlen, hogy ne érjen bennünket, akármit is csinálunk, akárhol is élünk. Már a kisiskolások is ismerik az érzést, a stresszt.

Mit lehet ellene tenni? Rengeteg féle-fajta módszer létezik a stressz kezelésére, oldására a masszázsok széles választékától a különböző wellness üdüléseken keresztül a különböző stresszoldó termékekig bármi. Mindegyik hatásosabb módszer lényege, hogy az, aki használja, az kiszakadjon arra az időre a megszokott mókuskerékből és megpihenhessen.

Ez így rendben is van, de mi van akkor, amikor az ember visszatér az életébe, a szürke hétköznapokba? Visszatér a stressz? Igen, a stresszkezelés eredménye általában pillanatok, vagy jobb esetben órák alatt múlik el. Ismerős az érzés, mikor az évek óta tervezett 2 hetes szabadságról visszamész a munkahelyre, és szinte percekben pontosan meg tudod mondani, mennyi idő alatt múlt el belőled a feltöltődött, kipihent érzés? Egy pillanat alatt ránt vissza a munka pontosan oda, ahonnan kiszakadtál a szabi előtt (a munka megvárt, és mivel nem csak lojális – hiszen rád várt-, szorgalmas is, gyarapodott, míg te pihentél). És így megy ez folyamatosan: végzed a feladatodat, bírod, hiszen bírnod kell, csinálod a dolgodat és próbálod megragadni azokat a pillanatokat, amik örömet okoznak. Sok helyen olvasni, hogy életmód változtatás szükséges mindehhez, és valóban, az is egy módszer arra, hogy a stressz megszűnjön az életedben, DE nem kell ahhoz egy hegy tetejére költöznöd remetének, hogy stresszmentes lehessen az életed. Nem kell otthagynod a pörgős munkahelyedet csak azért, hogy nyugodt életed lehessen. Megmutathatom Neked, hogyan tudsz még egy stresszes munkahelyen is stresszmentesen létezni, jól teljesíteni.

A meditációs stresszkezelésének lényege, hogy már az első alkalommal olyan energiákkal töltsön föl, amelyek 4-5 napig is kitartanak benned. Akár még számodra is érthetetlen módon az, ami korábban felbosszantott, vagy nehézséget okozott, azt most egyszerű könnyedséggel fogadd és oldd meg, STRESSZMENTESEN. Érzed a nyugalmat, a harmóniát a bensődben, amit egyszerűen nem tud a környezeted – akár akarja, akár nem, – lerombolni.

Majd pedig, minden egyes meditáció után érzed, hogy ez a stresszmentes lét nem elérhetetlen, nem szükséges egy utópiát létrehozni hozzá, elegendő a megfelelő energiákat áramoltatni önmagadban. A stresszkezelő meditáción nem csak ezt a tartós stresszmentes állapotot tapasztalhatod meg, hanem azt is, hogyan tudod magadban előidézni ezt a tökéletesen nyugodt, harmonikus állapotot.  

Jelentkezz be hozzám, és tudd meg, mi a stresszmentes élet titka, akár anélkül, hogy az életedben nagy változásokat hajtanál végre.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.