Személyiségelemzés

Szeretnéd tudni, ki vagy, mik az erősségeid, mik a fejlesztésre váró területek, illetve, hogy mik akadályoznak téged?
Az Omyno rendszerben mindezekre megkaphatod a választ.

Kovács Nóri meditációk elmélyülés

Gyakran a legnagyobb ellenségünk önmagunk vagyunk, mindaddig, amíg nem kerül tisztázásra, kik vagyunk, mit akarunk, honnan hova akarunk eljutni, és ebben mik azok, amik segíthetnek és mik azok, amik nagyobb figyelmet, körültekintést igényelnek (hiszen olyan, hogy lehetetlen, nincs, csak könnyebben és nehezebben megvalósítható dolgok).

A személyiségelemzés közelebb visz önmagadhoz, kapsz egy bóját az élet hatalmas, gyakran viharos tengerére, ahova mindig visszatérhetsz, és amely biztonságot, otthont ad lelkednek, önmagadnak.

A manipulációk, kihasználások, megtévesztések ideje letűnik és átveszi a helyét a magabiztosság, a színtiszta önbizalom. Céljaid kitisztulnak.

Mi az Omyno? Az Omyno egy nagyon erős, intenzív energetikai rendszer. A legerősebb és leghatékonyabb energetikai rendszer, amellyel eddigi élete(i)m során találkoztam. Gyakorlott meditálók számára egy aranybánya az Omyno rendszer ismerete és használata. Gyere el hozzám, és megmutatom neked. Oldalamon még itt olvashatsz az Omyno-ról. 

Hogyan zajlik a személyiségmeghatározás az Omyno rendszerben? Először is kiszámoljuk és felrajzoljuk a Te személyes Omyno képletedet, ezt követően pedig, meditatív állapotban belemegyünk mindegyik, ezt az életet érintő részletébe.  

Egy alkalom hossza 100 perc.

Egy alkalom díja 25 000 Ft

Ha szeretnél tisztába kerülni önmagaddal, ne habozz, jelentkezz be még ma!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.