Vélemények

Szeretnéd tudni, hogyan érzeték magukat mások a közös meditációk és hangfürdők alkalmával?


 „Lányommal együttes páros meditáció egész konkrétan új dimenziókat nyitott meg számomra és bennem. Másként gondolkodom azóta sok mindenről. Nagyon jó volt, hogy nem azt boncolgattuk, hogy konkrétan, pontosan milyen rokonok voltunk előző életeinkben, hanem a kapcsolat minősége volt a lényeg…és a korrigálás lehetősége. Lányommal azt fogalmaztuk meg, hogy még bensőségesebb lett a kapcsolatunk, mióta Veled, a segítségeddel meditáltunk. Köszönjük.” Zsuzsanna (55)


  “Mindannyian tanulni, tapasztalni jöttünk erre a Föld nevezetű játszótérre. Ha komolyan gondolod a belső munkát Önmagaddal, akkor a legjobb helyen jársz. Nóri egy végtelen bölcs, csupa nyitottság és szeretet, ami áthatja az egész lényét és garantáltan olyan útravalót kapsz Tőle, amely teljes mértékben pozitív irányba terel az élet minden területén. Hihetetlen energia árad belőle és én hálás vagyok minden egyes alkalomért, amit Vele tölthetek az egyéni és csoportos meditáció keretein belül. 😇🙂🤗🤗” Zsolt (23)


 “Mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele ❤️
Nóri mindig ad – szívből!
Hatalmas öleléseket, mosolyt, mély és vicces beszélgetéseket.
Segítségével választ kaphatok magammal és az érzéseimmel kapcsolatban. Segít feloldani a negatív blokkokat, hogy egy boldogabb életet élhessek.
Tudom, hogy amikor megyek hozzá biztonságban vagyok és teljes bizalommal engedem be a lelkembe!!
Köszönöm Nóri 🙂❤️🙏” Andi (40)


 “Nóri meditációival a pandémia kellős közepén találkoztam, és sokat segített. Mind tematikájában, mind előadásmódjában nagyon profi, ajánlom mindenkinek. Én több alkalmas, egymásra épülő meditációkban vettem részt többször, hatása megértéseket hozott és lélekemelő volt.” Edina


 “Jó szívvel ajánlom bárki számára Nóri medítációit, nekem nagyon sokat adott, segített megtalálni a problémáim gyökerét, megerősített és utat, kiutat mutatott számomra! Segített túljutni életem talán legnehezebb időszakán, hasznos tanácsai, ismeretei nagy segítségemre voltak. Mindig hálás leszek neki ezért! Véleményem szerint ö egy kedves, elkötelezett ember aki az életét tette fel arra hogy az emberek problémáit segítsen orvosolni. Mindenkinek ajánlom aki úgy gondolja, hogy a testi, lelki eredetű problémák a valódi énjének felfedezésén keresztül oldódnak meg végérvényesen. Keresd öt, fogadd el a segítségét és megtapasztalod, hogy egyáltalán nem túlzás amit állítok, sőt! Zoli (55)


 “Milyen érdekes ez a lakásba zárt élet, melyben szinte el vagyunk kényeztetve.Oly sokan tesznek meg mindent képességeik, lehetőségeik szerint, megszépítve és megkönnyítve azokat a mindennapokat, amiket önkéntes karanténban elzárva élünk most, és várjuk, hogy vége legyen a szobafogságnak. Köszönöm Nóri, hogy Te is ezek közé a nagyszerű emberek közé tartozol.Köszönöm, hogy már második hete minden nap rászánod az életedből az időt, hogy szuper, fantasztikus élményeket adó meditációkat csináljunk együtt végig, melyek során érezhető az energiák megsokszorozódása, ahogy minél többen csatlakozunk és meditálunk együtt.🙂😘🙏” Judit (50) 
2020. április 4-i visszajelzés. 


 „Számomra sokat jelent, hogy bekapcsolódhattam Hozzátok. Régóta próbálom a meditálást, rengeteg CD-n lévő vezetett meditációm van, de számomra segítség az élő, közös alkalom (hacsak online is). Azt érzem, segíted ilyenkor a lemaradókat, elbizonytalanodókat, viszel a cél felé. A hangod megnyugtat.  A sikert a hosszas lazítás is segíti. Egy új világ nyílt meg a meditációk által. Ajánlom mindenkinek, rengeteget segít.” Zsuzsanna 55


 “A legjobb utazást adtad az életemben. Bárcsak előbb találtam volna rád. Köszönöm Nóri ❤️” Ildikó (43)


 “Nem csak meditáltam már több alkalommal Nórival, hanem egy páros Omynot is kipróbáltunk. Mindig csodásak az utazások Vele, gyönyörű belső felfedezéseket éltem meg általa! 🥰💗🥰” Virág (42)


 “Egy fantasztikus embert ismertem meg Nóri személyében ❤️ Akinek nagyon hálás vagyok, hogy el tudtam engedni a múltat, a félelmeimet és sokkal nyitottabb lettem 🤗
Szívből ajánlom mindenkinek !!” Dóri (43)


 “Amikor az élet ad egy nagy pofont, akkor és csak akkor jössz rá, hogy a megoldás benned van. A Kovács Nóri meditációk pont az a módszer, amellyel a belső erők felszínre törhetnek és minden szép lassan rendeződik.
Nóri nyitott, vidám személyisége, empátiája és kedvessége elengedhetetlen a rendszer egységéhez, működéséhez. Hálás vagyok, hogy megtaláltalak  Köszönöm.” Gabi (43)


 “Hálás vagyok, hogy megismerhettem Nórit és segítségével egyre inkább rátalálok belső” ÉN”-emre.
Nőiesség meditáción során megélhetjük, felszabadíthatjuk a női mivoltunkat, megtapasztalhatjuk igazi női énünket. ❣️
Segítségével megélheted, milyen érzés lehet, mikor a Dzsin hosszú idők elteltével kiszabadul a lámpásból és megszabadulhat bilincseitől.😊” Erzsi (27)


 “Mielőtt elkezdtem volna a saját vállalkozásomat elég sokat hezitáltam. Kételkedtem önmagamban, hogy valóban képes vagyok –e talpra állítani a céljaimat. Igazából megerősítésre és leginkább önbizalom növelésre volt szükségem, csak éppen azt nem tudtam, hogy hogyan. Egy közös ismerős révén ekkor találkoztam Nórival és elkezdtünk együtt dolgozni ezeken a problémákon. Egészen meglepett, hogy mennyire könnyen el tudom mondani a legbelsőbb félelmeimet egy számomra idegen embernek, és hogy ez milyen mértékű megkönnyebbülést jelentett! Kellett hozzá Nóri közvetlen személyisége és az érzés, hogy tudom elmondhatom mi nyomja a lelkem mert megbízhatok a segítségében.
És hát az eredmény meg is lett, elindultam az úton és nagyon büszke vagyok magamra, hogy idáig már eljutottam! 😊
Köszönöm Nórinak az iránymutatást, ha újra eltévednék tudom, hogy akkor is tudsz segíteni, hogy ne adjam fel a céljaimat 😊”  Szilvi (26)


 „Nórával több, mint egy éve dolgozunk együtt, és hihetetlen fejlődésen mentem keresztül azóta. Végre közelítek ahhoz az önmagamhoz, aki valójában vagyok. Az egy év alatt sikerült rendezni az anyagi helyzetemet, kiléptem egy rossz párkapcsolatból, és sokat javult az egészségem is. Döntés helyzetekben is szívesen fordulok segítségért Nórához, csak ajánlani tudom Őt!” Adri (30)


 „Mindig meghozza az eredményét a közös munka. Nóri nagyon sokat segít, ennek köszönhetően felgyorsultak az események az életemben. Az ő közreműködésével közelítek egy olyan életvitelhez, amire mindig is vágytam.
Bárkinek ajánlom, aki rendbe szeretné rakni az életét.
Csak maradjon hely nekem is a naptárban. ❤️🙈” Évi (28)


 Nőiesség meditáció: „Egy csoda, ami itt történik 🥰🥰☺️☺️ imádom!!
Ha szeretnél visszatalálni magadba és meglelni az igazi Nőt magadban, és ennek a legbelsőbb, legmélyebb energiáit, itt a helyed. Frenetikus 🥰” Szabina (32)


 „Nóriban egy nagyon kedves, jó humorú, valóban segítő szándékú (és segíteni tudó) embert ismertem meg, nagyon hálás vagyok neki a meditációkért. Azt érzem rajta minden alkalommal, hogy érzi, hogy mi a problémám oka, és tudja mi a megoldás, és el is tud vezetni engem a megoldáshoz. Egészen biztos, hogy megyek még hozzá.” Erika (36)


 „Miért is jó Nórival meditálni? “Haza” érkezem hozzá, szeretettel fogad, valódi élmény, ölelés és biztonság. Tudjuk ebből kell sok, hogy jól legyünk, Nóritól megkaptam.

Sok embertől hallom, hogy akihez megy csak rá akar húzni valami klisét és elszedi a pénzét. Nóri rám figyel, jobban érzi, amit érzek, mint én. Miért? Mert Ő látja, lát engem, a jobbulásban a vezetőm, és segít, hogy találkozzak jobbik magammal. Nagyon gyengéd, és figyelmes ember, telve örömmel és szépséggel, kreativitással. Azért választottam segítőmnek, mert tudtam, hogy biztonságban vagyok Vele/Nála. Azért választottam mert tudom, hogy látja, amit én nem merek látni, és segít ezeket megmutatni és feldolgozni. 

A gyerekkorom arról szólt, hogy ne érezzek, és ne legyek önmagam, az első élményem Nórival, hogy engedélyt kapok érezni=élni!!!!

Átélhettem élhettem. Mindezt nagyon figyelmesen és gyengéden tette. Szuper hősként indultam haza aznap. 

Visszamegyek a világba intézem a dolgaimat, amikor elfáradok, jövök a forráshoz Nórimhoz. Az ölelés, amikor belépek már gyógyít. Az a szeretet, amit az első pillanatban megkapok gyógyít. 

Miben támogat engem Nóri? Szeretettel közelít és szeretet energiát ad, és éli. Alázattal és tisztelettel.” Mariann (50)


 „Nórival közös meditációink rengeteget segítettek abban, hogy nyitottabb legyek, könnyebben tudjak az érzéseimre is figyelni. Ezzel a másokra való hangolódás és megértés is minőségi változáson ment keresztül: sokkal gördülékenyebbé vált, amit azóta mind a magánéletben, mind a munkában tudok kamatoztatni.” Sára (30)


 Párkapcsolat: „A falat lebontani nagyon nehéz. Tele van félelemből álló téglákkal, amit az aggódás habarcsa köt össze. Nóri technikája, ahogy közös meditációban elvezet ahhoz a ponthoz, amikor képes leszel a falat téglánként lebontani, fantasztikus! Nem mondom, hogy egyszerű feladat legyőzni/meggyőzni magunkat, hogy lehet jobb is, hiszen mindenki fél a változástól, de megéri. Bátorságra, erőre van szükségünk! Nóri ezt adja. Adta nekem is! Ha vállalod, ha hiszel magadban! Én megtettem, és nem bántam meg! 🙂 Köszönöm Nóri! :)” Edit (54)


 Életfeladat meghatározás: “Kedves Nóri, köszönöm szépen Neked ezt a csodálatos és megindító meditációt. Nagyon régóta érdekelt már miért is születtem le a Földre, mi a feladatom, mert sehogy sem éreztem magamat a helyemen. Sok helyen kerestem rá a választ, de veled a meditáció alatt végre sikerült igazi iránymutatást kapnom. Most már tudom merre induljak, tudom még hosszú út áll előttem, de végtelenül hálás vagyok a segítségedért, hogy a megfelelő irányba tereltél. 😇😇🤗” Zsuzsanna (32)


 “Nórinak köszönöm az empatikus, de határozott vezetést, csodálom rálátásáért, és ahogy kliensére tud hangolódni, érezve őt. Mindenkinek jó szívvel, csak ajánlani tudom!” Adrienn (50)


 “Egy új világ nyílt meg a meditációk által. Ajánlom mindenkinek, rengeteget segít.” Zsuzsanna (55)


 “Nóra úgy tud segíteni, hogy nem vezet, nem mondja meg, merre kell mennem, hanem rávezet merre szeretnék menni. Pontosan úgy segít, ahogy arra az adott személynek szüksége van. Nincsenek sablonok, nincs általános kezelése egy problémának, mert minden ember más, minden szituáció más. Nagyon jól rá tud hangolódni az emberre. ” Anna (38)


 “Első előző életes utaztatásomon voltam Nórinál, nagyon jó élmény volt. Végig kapcsolatban voltunk, tudtam, hogy odafigyel rám és biztonságban éreztem magam. Nóri nagyon mosolygós, melegszívű, egyáltalán nem esett nehezemre megnyílni neki. Plusz pont, hogy a hangszíne szerintem neki a legtökéletesebb erre a feladatra.” Zsófi (24)


 “Remek segítő, a személyisége is magával ragadó. A meditáció mély volt és tartalmas, hálás vagyok, hogy vele élhettem meg, nagyon szépen és magabiztosan vezetett a folyamatban.” Móni

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.