Önbizalomfejlesztés

Az önbizalomfejlesztés célja, hogy magadra találj, visszaszerezd önbizalmadat és létrejöjjön az önbecsülésed.

Önbizalom nélkül lényegében folyamatos küzdelem és akadályhegyek az élet. Miért? Mert nem hiszed, hogy megérdemled, nem hiszed, hogy neked is jár a boldog, kiegyensúlyozott élet, nem hiszed, hogy képes vagy rá. Bűntudat, önostorozás, „nevem: senki”. Ismerős?

Az önbizalomfejlesztő meditációknak az a célja, hogy az ilyen és ehhez hasonló gondolatokat és ÉRZÉSEKET kitöröljük, helyébe pedig beépítsük a valódi, ragyogó énedet.

A bizalom, még inkább az önbizalom törékeny, könnyen sérül, éppen ezért fontos vele folyamatosan foglalkozni, ápolni, védelmezni.

Az önbizalom fejlesztés egy rendkívül hálás folyamat, hisz napról napra érezhető, érzékelhető a munka gyümölcse. Minden egyes lépés, melyet az önbizalom felépítéséért teszünk, azonnal meghálálja magát, és további lépések megtételére ösztönöz. A világ kinyílik, és egyre több és több szépséget és lehetőséget fedezel fel benne. 💖🙏

Még véletlenül se keverjük össze az önbizalmat az egoval! Míg az ego az agyban van, addig az önbizalom forrása az alhasból indul ki, és onnan ragyogtatja be az egész lényedet. Az ego nem ragyogtat be téged! (Az egora is szükség van, de egészen más funkcióra lett kitalálva, nem az ő feladatköre az irányítás!)

Az önbizalomfejlesztő meditáció során megismerkedsz legbensőbb éneddel (ne izgulj, nem harap 😉), és elkezdjük áramoltatni azt az energiát, ami által nem csak hogy elhiszed, hogy értékes vagy, hanem pontosan tudni fogod, hogy értékes vagy. És épp ez a lényeg, ne csak hidd, hanem tudd, hogy értékes vagy.

Ennek felépítésében, megélésében és fenntartásában segít neked az önbizalomfejlesztő meditáció. Szeretettel, alázattal.

Mit nyersz az önbizalommal? Egyensúlyt, önmagadat.

Mit tudsz az egyensúllyal, önmagaddal kezdeni? Bármit, amit csak szeretnél, határ a csillagos ég. 😉

Épp itt a lényeg: önbizalmad visszaszerzésével bármi képes lehetsz, amik eddig elérhetetlennek tűntek, vagy igen messzinek, azok most karnyújtásnyira, vagy már megvalósult álmokként úsznak be életedbe.

Hogyan érjük el közösen meditációval az önbizalmadat? Felélesztjük, emlékezünk arra, ki vagy, milyen ragyogó, csodálatos lény lakozik benned, és mindazt, ami ennek ellenkezőjéről győzköd, azt szeretettel elbocsátjuk.

Sok szeretettel várlak, egyéni meditációra, hogy eme nemes feladatot, azaz önbizalmadat közösen szerezzük vissza!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.