A Kovács Nóri meditációkról

Meditatív állapotban keressük meg közösen a probléma gyökerét és oldjuk azt ki.

Hogyan zajlik egy közös meditáció?

Kovács Nóri meditációk elmélyülés
Meditatív állapotban, az érzések, illetve a transzcendens szintjén keressük meg közösen a probléma gyökerét és oldjuk azt ki. 
A meditáció segít neked, hogy a problémáidtól megszabadulj, minőségibb életet élhess, és elérhesd a harmónia állapotát.

Az érzések, illetve a transzcendens szintjén dolgozunk, nem gondolati síkon. Elmerülünk a tudatalatti legmélyebb részeibe, illetve a lélek síkjaira evezünk, a transzcendentális világba, ahol önmagadat, a lelket, aki valójában vagy, a legjobban megismerheted, megértheted.

Legyen szó akár a pénzről, vagy párkapcsolati problémákról, belső konfliktusokról, önmagad kereséséről, elengedésről, nőiesség eléréséről, férfiak esetében a férfi energiák működtetéséről, elfogadásról, játszmákból kikerülésről, stresszoldásról, félelmektől való megszabadulásról, blokkok kioldásáról vagy
megtanulni újra érezni, kiszakadni az elgépiesedett világból, szeretetalapúan létezni, önbizalmadat visszaszerezni, megismerni az életfeladatodat, karmáidat letenni, megérteni álmaidat, felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal, és ezáltal megtapasztalni, milyen érzés nem egyedül lenni a nagyvilágban, hiszen folyamatosan kapsz útmutatást, segítséget, elbarangolni előző életeidbe, hogy megtudhasd, az ott átéltek miben korlátozzák a mostani életedet…stb.
Mindehhez nem kell más, csak TE, a kitartásod, a fejlődni akarásod és az az elszántság, amivel hajlandó vagy változtatni.  Segítek Neked, végig itt leszek melletted és segítek.

Egy-egy ülés alkalmával először átbeszéljük röviden a problémát, mi az, amit szeretnénk megoldani, illetve mi az az eredmény, amit el szeretnénk érni. Igen, többesszám első személyt használok, mert mindezt közösen tesszük.

A problémától és a helyzettől függően valamely technikával leviszlek egy mély, meditatív állapotba, azaz a “normál” tudatállapotból, mely 12-40 Hz-es agyhullám között mozog, lemegyünk 4-7 Hz-re. Én is minden esetben megyek veled ebbe az alacsony Hz-es állapotba és folyamatosan ott is maradok veled. Összehangolódunk, így én is pontosan azt fogom érezni, látni, amit Te.

Érzések szintjén, illetve azon túl a transzcendens szintjén dolgozunk, nem gondolati síkon. Elmerülünk a tudatalatti legmélyebb részeibe, ahol a problémák létrejöttek, illetve a lélek síkjára evezünk, ahol önmagadat a legjobban megismerheted, megértheted.

Kovács Nóri meditációk - meditációs szoba, a "csoda" kanapé

Miért a meditációim?

Sokféle technikát elsajátítottam, még többet kipróbáltam, és megtapasztaltam, hogy a meditáció, a meditatív állapot az, amiben a legegyszerűbben és a leghatékonyabban lehet dolgozni önmagunkon, blokkokat kioldani, eredményeket elérni, hiszen ott lehet valójában az érzéseken, a mélyen elültetett programokon változtatni, és ami még fontosabb, rálelni a lélekre, akik valójában vagyunk, azaz megvalósítani önmagunkat. A meditáció során a mélységekbe merülünk el és nem csak a saját energiáinkat, hanem az univerzum energiáját is használjuk. Nagyon intenzív és csodálatos élmény. 😊

Én is megyek Veled, folyamatosan Veled vagyok, együtt meditálunk, együtt merülünk el a probléma mélyébe, ez egy csapatmunka! Végig vezetlek, mutatom Neked az utat, „fogom a kezedet”, hiszen én is akkor, ott, azt fogom érezni, amit Te.

Kovács Nóri meditációk kikapcsolódás

Hogyan érezhetem azt, amit te?  Ez benne a „varázslat”, a figyelem, ami miatt tudunk könnyedén közösen haladni. Amint rád hangolódom meditatív állapotban, érzékelni, érezni kezdem azt, amit épp te érzel. Ezáltal könnyedén tudlak vezetni, mert pontosan tudom, épp min mész keresztül, merre jársz, és amikor szükséges, vissza tudlak vezetni arra az útra, amin szeretnél haladni.

Kovács Nóri meditációk vezetett meditációra készülve.

Az egyéni meditáció csak rólad szól. Nem mások életébe nézünk bele, nem másokon és nem mást változtatunk meg, hanem téged, úgy és annyit, amennyit te szeretnél, és amennyit a te rendszered éppen enged.
A meditáció rendkívül hatékony, ám azt ne várd, hogy egy meditációtól akár évtizedek óta hurcolt sérelmektől megszabadulsz. A mély sebek oldásához, a gyökeres változ(tat)ásokhoz több alkalomra van szükség.

Az egyéni meditáció közös munka, melybe beleteszem én is és te is az energiáját. Vezetlek, megyek veled, segítek, ám a te életedet csak te tudod megváltoztatni, én „pusztán” a kísérőd, felébresztőd, vezetőd, támogatód tudok lenni. Ha valamit helyetted oldanék meg, akkor az az én életemben kerül helyre, nem a tiédben.

A fejlődés három alappillére: a türelem, az alázat és a kitartás. Ezek életedbe való beillesztésében is tudok segíteni, hogy aztán valóban beindulhasson a fejlődés.

Az egyéni meditációk során elindul a lelki beavatás, a megérés, a megértés, az emlékezés folyamata. Rálelsz a belső békére, egyensúlyba kerülsz.

A vezetett meditációkhoz képest lényeges különbség, hogy a te tempódban haladunk, kizárólag a neked szükséges energiákat áramoltatjuk, minden figyelmem és energiám rád irányul, ezáltal sokkal intenzívebb és sokkal hatékonyabb a vezetett meditációknál.

Csak rólad szól, a te bensőddel, lelki fejlődéseddel foglalkozunk, közösen, együttes energiával, és az univerzum energiájával a te blokkjaidat szedjük ki úgy, ahogy számodra a legmegfelelőbb és leghatékonyabb. Épp emiatt kérlek, csak akkor jelentkezz be egyéni meditációra, ha kész vagy fejlődni. Minden más esetben javaslom, válassz a stresszoldó megoldásaim közül: akár a vezetett vagy csoportos meditációkat akár a hangfürdőt, akár az Access Bars-t. Ami fontos, hogy indulj el, kezdj bele önmagad felfedezésébe és kiteljesítésébe

Fontosnak tartom kiemelni, milyen lényeges, hogy a meditáció a mindennapi életünk részévé váljon, hisz önmagunk megismerése nélkül céljaink a semmibe vesznek. Az egyéni meditációk, a közös munkánk, intenzitásuk miatt maximum heti rendszerességgel végezhetőek, minden más napra maradhatnak a vezetett, csoportos meditációk, hangfürdők, Access Bars. Egy-egy egyéni meditációt követően a betöltött energia kb 4-5 napig még áramlik benned.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

Kovács Nóri meditációk - várlak sok szeretettel meditációimra!

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

 • Ha szeretnél fejlődni
 • Ha szeretnéd megismerni önmagad
 • Ha szeretnél önbizalmat
 • Ha szeretnél határozott lenni
 • Ha szeretnél régi sérelmeiden, fájdalmaidon túljutni
 • Ha szeretnéd megismerni életfeladatodat
 • Ha szeretnéd megérteni, mi miért történik az életedben
 • Ha szeretnél egy boldog párkapcsolatot
 • Ha szeretnél minőségi életet élni
 • Ha szeretnél változtatni önmagadon, életkörülményeiden
 • Ha szeretnél önmagadra találni
 • Ha szeretnéd megtudni, milyen lelki probléma okozza fizikai tüneteidet
 • Ha szeretnél megtanulni meditálni
 • Ha szeretnél stresszmentes életet élni
 • Ha szeretnéd megtapasztalni a nőiességet
 • Ha szeretnél megszabadulni blokkjaidtól
 • Ha szeretnél megtisztulni
 • Ha szeretnél egyensúlyba kerülni önmagaddal és a világgal
 • Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal
 • Ha szeretnéd karmáidat letenni
 • Ha szeretnéd megfejteni önmagad
Kovács Nóri meditációk - érezhető változást hoz az életedbe!
Minden egyes alkalommal érezheted az ülések során az én energiámat is, ami által könnyebb megbirkózni a nehézségekkel. Úgy nem fejezünk be egy meditációt, hogy ne feltöltődve, a tökéletes nyugalom és harmónia állapotában legyél.
Mindehhez nem kell más, csak TE, a kitartásod, a fejlődni akarásod és az az elszántság, amivel hajlandó vagy változtatni. A többit nyugodtan bízd rám! Segítek Neked, végig itt leszek melletted és vezetlek.
Még egy kulcsfontosságú tényező kell: méghozzá az a döntés, hogy igen, belevágok, szeretnék változtatni!

Ne várj, ne halogasd, hiszen nincs mire vagy kire várnod. Kezdj bele most, kezd el az új életedet most azzal, hogy bejelentkezel és a segítségemmel változtatsz az életeden!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.