Tájékoztató

Tájékoztatom szolgáltatásaim igénybe vevőit, hogy az általam folytatott egyéni és csoportos meditációk nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 80-as szakmakód alá tartozó, kiegészítő gyógyászati tevékenységnek. Nem minősülnek továbbá a 40/1997. (III. 5.) Korm. rendelet és a 11/1997. 11/1997. (V. 28.) NM rendelet hatálya alá tartozó természetgyógyászati tevékenységnek, továbbá nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 18-as szakmakód alá tartozó pszichiátriai kezelésnek vagy pszichoterápiának sem.

A szolgáltatásaim a

ÖVTJ 960906 – Asztrológiai, spiritiszta szolgáltatás
ÖVTJ 855901 – M.n.s. egyéb oktatás

tevékenységi körökbe tartoznak.

Kizárólag olyan tevékenységeket végzek, amelyeknek végzésére a hatályos jogszabályok szerint jogosult vagyok.

Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módomban.

Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével.

Fontos tudnod, hogy a honlapomon, blogomon olvasható információk vagy a közös munkánk, meditációink egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. Az írásaimban, beszélgetéseinkben, meditációinkban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Minden esetben kérd ki orvosod/szakavatott pszichológusod tanácsát. A holnap és blog írásai általános információkkal szolgálnak a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Kovács Nóra E.V.
Nyilvántartási szám: 53012036
Adószám: 69319136-1-43