Kapcsolatépítő - Páros meditáció

Kapcsolatépítő – Páros meditáció azoknak, akik szeretnék harmonikusabbá tenni kapcsolatukat.

Két lélek, akik szeretnék felfedezni kapcsolatuk milyenségét és ahol szükséges, fejleszteni rajta.

A módszer, mely az Omyno rendszeréből indult ki, rendkívül egyedi, hozzám érkezett le a karantén idején. 

Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek a figyelmébe, akinek van olyan emberi kapcsolata, melyen a két fél közösen szeretne változtatni, vagy szeretné megismerni annak legmélyebb forrását, dinamikáját, ok-okozati összefüggéseit.

Természetesen pároknak is szól, de nem csak pároknak! Minden olyan emberi kapcsolat megismerésére és felemelésére szolgál, ahol a két személy nyitott arra, hogy kapcsolatuk bensőségesebbé, harmonikusabbá váljon.

A módszer lényege, hogy közösen, meditatív állapotban felfedezzük a pár kapcsolatrendszerét az Omyno rendszerén keresztül, majd pedig ahol a pár úgy érzi, szeretne módosítani, javítani, oldani…stb., ott azt megtesszük. A részletesebb leírását a folyamatnak megtalálod ezen az oldalon, lejjebb. 🙏

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a szabad akarat, ha lehet, itt még nyomatékosabban szerepel, mert kizárólag azon változtatunk, melyet a pár, a két lélek szeretne, attól függetlenül, hogy akár kívülről, mások korábbi hathatós véleménye alapján mi tűnne megfelelőnek. Mindig csak azok a személyek döntenek, akiknek a rendszerében dolgozunk!

A kapcsolatrendszer felfedezése 3 szinten történik

1. szint

Kapcsolatépítő páros meditáció Kovács Nóri vezetésével.

Az első szinten meditatív állapotban megnézzük, hogy a két lélek ebben az életében hogyan kapcsolódik egymáshoz, hol és mitől lehetnek elakadások.

Itt nem a konkrét eseményeket tekintjük át, hanem annál egy sokkal mélyebb szinten nézzük meg a kapcsolatot: azok forrását, energiáit fedezzük fel (pl.: nem azt fogalmazzuk meg, hogy az egyik megbántotta a másikat, hanem azt érzékeljük energetikai szinten, hogy van egyfajta bizalomvesztés vagy fájdalom, és ennek feloldásával kezdünk foglalkozni, ahelyett, hogy a megbántás konkrét eseményét járnánk körül).

Majd pedig energetikai szinten, a lehozott technikával közösen elkezdjük feloldani az elakadásokat, harmonizáljuk a két lélek ezen életbeli kapcsolódását, és emeljük annak minőségét.

2. szint

Kapcsolatépítő páros meditáció Kovács Nóri vezetésével.

A második szinten meditatív állapotban megnézzük, hogy a két lélek korábbi életei összességében hogyan kapcsolódik egymáshoz. Feltérképezzük, mi a két lélek kapcsolatának dinamikája.

Nem konkrét előző életekbe megyünk, és nézzük meg, ki milyen szerepben volt, voltak-e házastársak, vagy testvérek…stb., hanem az energetikai kapcsolódást látjuk meg.

Azt látjuk meg, a két lélek hogyan viszonyult egymáshoz, energiájuk hogyan kapcsolódtak, önmegvalósítási feladataikat hogyan élték meg, valósították meg közösen, és milyen elakadások születtek a kapcsolódásaik során, melyeket azóta is cipelnek. Természetesen itt is, ha elakadásba ütközünk, vagy olyan mintázatra bukkanunk, melyet a pár szeretne fejleszteni, cserélni, akkor azt megtesszük.

3. szint

Kapcsolatépítő páros meditáció Kovács Nóri vezetésével.

A harmadik szinten pedig meditatív állapotban megnézzük, a két lélek legmagasabb szintű létezésében a kapcsolat milyenségét. (Itt tisztán meglátható, azaz érzékelhető az igazi kifejezés valóságtartalma.)

Ezen a szinten is előfordulhat emelési lehetőség, ám legtöbbször inkább csak a helyére teszi a két lélek kapcsolatát, mélyebb megértést hoz a két lélek kapcsolatáról, és korábbi, akár ki sem mondott milliónyi kérdésre ad a legbensőn keresztül választ, ami segíti a jelenlegi életben való kapcsolódás magas rezgésű, harmonikus megélését.

Jelentkezzetek be még ma, és kezdjétek el az új, varázslatosabb kapcsolatotokat! 

A páros meditáció garantáltan hoz felismeréseket, megértéseket, válaszokat, letisztultságot, és megoldást!

Segít, hogy minőségi változás következhessen be a kapcsolatotokban!

Kapcsolatépítő páros meditáció Kovács Nóri vezetésével.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri.
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

❤️🧡💛💚💙💜