Kapcsolatépítő páros meditáció

Kapcsolatépítő páros meditáció. 

Két lélek, akik szeretnék felfedezni kapcsolatuk milyenségét és ahol szükséges, javítani rajta.

A módszer, mely az Omyno rendszerén alapul, rendkívül egyedi, hozzám érkezett le a karantén idején. A leérkezését, majd megfogalmazását követően alapos tesztelés következett, így most már őszinte szívvel ajánlom mindenkinek a figyelmébe, akinek van olyan emberi kapcsolata, melyen a két fél közösen szeretne változtatni, vagy szeretné megismerni annak legmélyebb forrását, dinamikáját, ok-okozati összefüggéseit.

Természetesen pároknak is szól, de nem csak pároknak! Minden olyan emberi kapcsolat megismerésére és felemelésére szolgál, ahol a két személy nyitott arra, hogy kapcsolatuk harmonikussá váljon.

A módszer lényege, hogy közösen, meditatív állapotban felfedezzük a pár kapcsolatrendszerét az Omyno rendszerén keresztül, majd pedig ahol a pár úgy érzi, szeretne módosítani, javítani, oldani…stb., ott azt megtesszük.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a szabad akarat, ha lehet, itt még nyomatékosabban szerepel, mert kizárólag azon változtatunk, melyet a pár, a két lélek szeretne, attól függetlenül, hogy akár kívülről mi tűnne megfelelőnek. Mindig azok a személyek döntenek, akiknek a rendszerében dolgozunk!

Az Omyno rendszerben való kapcsolatrendszer felfedezése 3 szinten történik:

  1. Megnézzük, a két lélek ebben az életében hogyan kapcsolódik egymáshoz, hol és mitől vannak elakadások (nem konkrét események mentén, hanem energetikai szinten; pl.: nem azt fogalmazzuk meg, hogy az egyik megcsalta a másikat, hanem azt érzékeljük energetikai szinten, hogy van egyfajta bizalomvesztés, és ennek feloldásával kezdünk foglalkozni, ahelyett, hogy a megcsalás tényével foglalkoznánk, a megcsalás szó nagy valószínűséggel el sem hangzik), majd pedig energetikai szinten, a lehozott technikával közösen elkezdjük feloldani az elakadást.
  2. Megnézzük, a két lélek korábbi életei összességében hogyan kapcsolódik egymáshoz, mi a két lélek kapcsolatának dinamikája, és itt is, ha elakadásba ütközünk, vagy olyan mintázatra bukkanunk, melyet a pár szeretne fejleszteni, akkor fejlesztjük.
  3. A harmadik szinten pedig megnézzük, a két lélek legmagasabb szintű létezésében a kapcsolat milyenségét. (Itt tisztán meglátható, azaz érzékelhető az igazi kifejezés valóságtartalma.) Ezen a szinten is előfordulhat emelési igény, ám legtöbbször inkább csak a helyére teszi a két lélek kapcsolatát, és korábbi, akár ki sem mondott milliónyi kérdésre ad a legbensőn keresztül választ, ami segíti a jelenlegi életben való kapcsolódás magas rezgésű, harmonikus megélését.

A gyakorlatban hogyan néz ki?

Mind a 3 szintbe való belépés 2 x 3 órát vesz igénybe.

A 2 x 3 óra 2 külön alkalommal történik meg. Egyfelől azért, mert energetikailag olyannyira kimerítő, hogy egyszerre nem is tudnánk tovább haladni, másfelől pedig szükséges némi időt hagyni az ülepedésre, a kapott energiák és információk feldolgozására.  

Első alkalommal az első szintet tudjuk körbejárni, ezen alkalommal kiszámoljuk és fel is rajzoljuk az Omyno kódját mind a két személynek.

Második alkalommal pedig a második, illetve harmadik szinten fedezzük fel a két lélek kapcsolatát, és röviden összegezzük a megélteket.

Ezt követően pedig, ha olyan elakadásokba botlunk, melyeknek szükséges a további energetikai oldás, további alkalmakkor folytatjuk a közös munkát, már célirányosan azon területekre fókuszálva az Omyno kapcsolati rendszerben, ahol szeretnénk változást elérni. Ennek időtartama kb. 90 perc. 

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

Árak

Egyéni meditáció

12 500 Ft /alkalom
Az első alkalom kb. 120 percet, a további alkalmak maximum 90 percet vesznek igénybe, melyből meditatív állapotban kb. 40-50 percet töltünk közösen. Online vagy személyesen

Páros meditáció

12 500 Ft /Fő/alkalom
Az első alkalmak 180 percet vesznek igénybe (kb. 120 perc meditatív állapotban), a további alkalmak kb. 90 percet, melyből meditatív állapotban kb. 50-60 percet töltünk közösen. Online vagy személyesen

Egyéni hangfürdő

10 000 Ft /alkalom
Egy alkalom 45 percig tart. Személyesen

Access Bars®

10 000 Ft /alkalom
Egy alkalom 45 percig tart. Személyesen

Csoportos meditáció

Változó, az aktuális eseménynél megtalálod.
Egy alkalom kb. 40-50 percig tart. Online vagy személyesen

Vezetett meditáció

Változó, lásd az aktuális hangfelvételnél.
A korábbi csoportos élő online vezetett meditációk rögzített felvétele. Pontos időtartamukat az adott meditáció leírásában megtalálod a további részleteivel együtt. Online.

❤️🧡💛💚💙💜