Őrangyal

Őrangyalod, vagy ha úgy jobban tetszik, belső mestered, mentorod, segítőd, támogatód…stb., kinek melyik név szimpatikus, mindig veled van, mindenben segít, akár érzékeled, akár nem. Mindig is veled volt, hiszen az ő célja az, hogy mindenben, amiben csak tud, Téged segítsen. Feltétel nélkül szeret és támogat. Őt csak az érdekli, hogy te fejlődj és előrébb lépj az életedben.

Az, hogy merre és hogyan? Nos, ha feltételezzük, hogy létezik szabad akarat, akkor mondhatjuk, hogy rajtad múlik az irány. 😉

Ha szeretnéd, hogy segítsen és útmutatást adjon életed kérdéseiben, akkor nincs más hátra, mint megkérdezni Őt.

Tőlem nem sablon vagy ködös választ kapsz kérdéseidre, nem egy gépi választ az előre megírt frázisok közül, hanem a TE saját őrangyaloddal veheted fel a kapcsolatot és a Neked szánt, személyre szabott válaszodat adja. Sőt, nem csak válaszol, hanem ha nyitott vagy, rögtön érezheted is azt a határtalan szeretetet is, amit irántad érez. Amint engeded, hogy az energia szabadon áramoljon benned, érezni fogod mindazt az információt (energiát), amit közvetíteni szeretne feléd.

Az őrangyallal való találkozás mindig fantasztikus élmény, hiszen onnantól kezdve biztos lehetsz benne, és a legmélyebb szinten bevésődik a megnyugvás, hogy valóban nem vagy egyedül. Valóban van valaki, akire mindig, minden helyzetben számíthatsz, aki sosem hagy el, aki mindig és folyamatosan feltétel nélkül szeret Téged, akinek TE vagy az első. 

Ha szeretnél még többet olvasni róluk, szíves figyelmedbe ajánlom egy korábbi cikkemet a témában: Őrangyalok és egyéb állatfajták címmel.

Ha viszont szeretnél megismerkedni őrangyaloddal, jelentkezz be hozzám egyéni meditációra, ahol nem csak hogy találkozhatsz vele, hanem meg is tanítom neked, hogyan tudod bármikor felvenni vele a kapcsolatot!

Ne hagyd ki ezt az élményt, jelentkezz be hozzám, és ismerd meg őrangyalodat!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.