Utazás előző életekbe

Megismerni, felkutatni előző életeinket nagyon izgalmas vállalkozás. Megismerheted önmagad kirakósának egy újabb darabkáját.

Minden információ önmagunkról és a világunkról ott tárolódik bennünk, így visszaemlékezni korábbi életeinkre bárki képes a megfelelő segítséggel és irányítással. Könnyebb, mint várnád, azonban céltalanul feleslegesebb, mint hinnéd.

Az előző életekbe utazás akkor nyerhet igazi értelmet, ha célja azon blokkok felkutatása, megértése, megélése és kioldása, melyek a jelenlegi életünkben hátráltatnak.

Előfordult már, hogy találkoztál valakivel, aki első látásra nem volt szimpatikus, kifejezetten taszított, de nem tudtad megmagyarázni, miért? Lehetséges, hogy egy előző életedbe tett utazás választ ad erre a kérdésre.

Szeretnél egy célt elérni, de folyamatosan újabb és újabb tőled látszólag teljesen független akadályokba ütközöl? Ez megmutatja, hogy van benned egy (vagy több) blokk, ami akadályozza a célod elérését. Előfordulhat, hogy a blokk nem ebben az életedben keletkezett benned, itt „csak” aktiválódott, de annak a legmélyebb gyökerét egy korábbi életedben kell megkeresni, és ahhoz, hogy tökéletesen ki lehessen belőled gyomlálni, annak a feloldását az előző életedbe tett utazás során lehet megtenni.

A karmikus problémák megszakítását, megoldását előző életekbe tett utazások nélkül nehezen tudom elképzelni.

A közös meditációink során biztonságosan utazhatsz el korábbi életeidbe azért, hogy a jelen életedben fellépő problémáidat megoldd.

Vannak helyzetek, mikor egy-egy jelen életedben felmerülő probléma gyökerét nem ebben az életedben, hanem korábbi életeidben kell keresni. Jelen életet kutatva deaktiválható a blokk, de a teljes megszüntetéshez, azaz a kioldáshoz az előző életbe tett utazás szükséges.

Ha úgy érzed, eljött az idő, hogy megtudd, mit hurcolsz magaddal életeken át, jelentkezz be ma!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.