fbpx

Kapcsolat

Telefonszám

+36 30/893-3508

Messenger

m.me/kovacsnorimeditaciok

Cím

Nagyszőlős u. 31.
Budapest, 1113

Kovács Nóri meditációk kapcsolat, bejelentkezés.
Hogyan tudsz bejelentkezni?

A Kapcsolat alatt található elérhetőségek valamelyikén keress meg. Ha nem érsz el rögtön telefonon, ne ess pánikba, visszahívlak, amint tudlak.

Ha egyéni meditációra szeretnél jönni, egyszerűen csak hívj föl telefonon, picit részletezzük a témát, amivel szeretnél foglalkozni, megbeszéljük az időpontot, illetve, ha van kérdésed, azokat is átbeszéljük.
Ha a személyes meditációt választod, akkor más teendőd nincs, mint a megbeszélt időpontban eljönni a hozzám, a Nagyszőlős u. 31. (Budapest, XI. kerület) címre.

Ha az online meditációt választod, e-mailben kérlek küldd át nekem a számlázáshoz szükséges adatokat (név, cím, cégnév, ha cégnévre kéred a számlát), majd az alább feltüntetett bankszámlára utald át a meditáció díját legkésőbb az alkalom előtt 24 órával, a megjegyzés rovatba írd be a teljes nevedet. Ez követően e-mailben küldöm át Neked a számlát, majd pedig az általad választott online felületen (skype, messenger, viber) az előre leegyeztetett időpontban megtartjuk a meditációt. 
Ne aggódj, mindezt az időpont egyeztetés során megbeszéljük élőszóban!

Ha csoportos meditációra szeretnél jönni, kérlek, küldj e-mailt vagy a messengeren írj rám a teljes neved megadásával, illetve írd bele az üzenetbe annak a meditációnak nevét és időpontját, amire jönni szeretnél. (Egy e-mailben/üzenetben többen is regisztrálhattok, csak minden résztvevő nevét írjátok bele nekem.
Minden esetben fogni kapsz egy megerősítő e-mailt/üzenetet. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem érkezne meg 24 óra alatt, hívj föl telefonon! 

Ha bármilyen további kérdésed van, bátran hívj föl, írj rám! Mindegyik kérdésedet átbeszéljük.
(Ne feledd, nincs hülye kérdés, csak hülye válasz.) 😊

Készpénzben, illetve átutalással van lehetőség fizetni. Köszönöm megértésedet!

Átutaláshoz adatok:

Név: Kovács Nóra
Bank: Magnet Bank
Bankszámlaszám: 16200151-18551439
Közleménybe írd be a teljes nevedet!

Az alkalom előtt minimum 24 órával kérem a meditáció díját átutalni!

Időpont lemondás/módosítás: időpont lemondására az előre egyeztetett időpont előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel, az időpont előtti 2 órában való lemondás/módosítás vagy az időpont le nem mondása esetén a teljes árat szükséges megfizetned!
  • előre egyeztetett időpont előtt 2-24 órával felár megfizetése
  • előre egyeztetett időpont előtt 0-2 órával teljes ár megfizetése
Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.  

Árak

Egyéni meditáció

12 500 Ft /alkalom
Az első alkalom kb. 120 percet, a további alkalmak maximum 90 percet vesznek igénybe, melyből meditatív állapotban kb. 40-50 percet töltünk közösen. Online vagy személyesen

Páros meditáció

12 500 Ft /Fő/alkalom
Az első alkalmak 180 percet vesznek igénybe (kb. 120 perc meditatív állapotban), a további alkalmak kb. 90 percet, melyből meditatív állapotban kb. 50-60 percet töltünk közösen. Online vagy személyesen

Egyéni hangfürdő

10 000 Ft /alkalom
Egy alkalom 45 percig tart. Személyesen

Access Bars®

10 000 Ft /alkalom
Egy alkalom 45 percig tart. Személyesen

Csoportos meditáció

Változó, az aktuális eseménynél megtalálod.
Egy alkalom kb. 40-50 percig tart. Online vagy személyesen

Vezetett meditáció

Változó, lásd az aktuális hangfelvételnél.
A rögzített vezetett meditációk kb. 40-50 percesek. Online

❤️🧡💛💚💙💜