Omyno

Mi az az Omyno?

Az Univerzum nyelve a számok nyelve. A számokon keresztül tudunk a legtisztábban és az univerzum számára a legérthetőbben kommunikálni. 
Az Omyno egy nagyon erős, intenzív energetikai rendszer, melyben az univerzummal vesszük fel a kapcsolatot és a számokon keresztül “beszélünk” vele. Az Omyno rendszerről szóló információkat Salinger Richárd hozta le, és írta meg több, azonos című könyvében is. Tőle sajátítottam el az Omyno rendszerrel való együttműködés mibenlétét, technikai fortélyait, mellyel azon kevesek egyike vagyok, akik meditációikba is beépítették azt.
Az Omyno energetikai rendszer használatával pontosan meg tudjuk határozni életfeladatodat, céljaidat rövid időn belül elérheted a segítségével és problémáidtól is lényegesen egyszerűbben tudsz megszabadulni, még egy “egyszerű” meditációhoz képest is.  

A születési dátumodból kiszámolható a te saját Omyno kódod, melyben lényegében minden információ megtalálható rólad, nehézségeidről, problémáidról, életfeladatodról. Ahogy kiolvashatóak a számaidból az életed, úgy változtathatóak is a számaid által az Omyno rendszerben.

Omyno Kovács Nóri vezetésével.

Rendkívül egyszerű és hatékony módszer.  Mi a csapda? A csapda benne az, hogy lévén nagyon intenzív az energia, ahhoz, hogy be tudd fogadni, némi gyakorlásra és kitartásra van szükség. Mindezeket a közös meditációink során biztosítom a jelenlétemmel és a saját energiámmal „tartom a teret” számodra.

Ha minderre kíváncsi vagy, szeretettel várlak! ❤️🧡💛💚💙💜

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.