Mi a lényege ennek a kihívásnak? Az, hogy rátalálj az önbizalmadra és magabiztos, határozott ember legyél.

Hogyan történik a 21 napos önbizalomfejlesztő kihívás? Minden napra van egy feladat/inspiráció, amit a belépést követően el tudsz olvasni, rá tudsz hangolódni, és végre tudsz hajtani.

Ezek a feladatok típusukat nézve: gondolkodás, elmélyülés, befelé figyelés, meditáció, írás és mindenekelőtt az, hogy önmagaddal foglalkozz!

Ez azt jelenti, hogy mindennap időt, energiát szükséges beletenned ahhoz, hogy változást érhess el. Ha nem akarsz magaddal foglalkozni, nem akarsz változtatni, akkor bele se kezdj, felesleges. (Az, hogy nincs időd rá, te is pontosan tudod, hogy csak kifogás. Pontosan arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Emlékezz, te határozod meg a körülményeidet, nem pedig fordítva, de erről bővebben mesélek majd a kihívás során.)

Tudnod kell, hogy képes vagy rá! ❤️🧡💛💚💙💜

A cél, hogy megtaláljuk azokat a pontokat, amik miatt nincs önbizalmad, és ezt helyre tegyük az életedben és visszanyerhesd az önbizalmadat. Visszanyerd, igen, mert mindenki önbizalommal telve indul el az úton, az az alap állapota, nem pedig az önbizalomhiány. Illetve cél, hogy megtaláljuk azokat, amik és akik lelkesítenek, önbizalmat adnak, szárnyakat adnak Neked.

Te azért csináld végig, mert, ha visszanyered az önbizalmadat, kinyílik előtted a világ, tele leszel lehetőségekkel, magabiztosan állsz a kihívások elé, az életet egy egészen más szemszögből látod majd, olyannak, mint amit érdemes és élvezetes élni.

Nem foglak áltatni, nagyon kemény 21 + 1 nap (van egy 0. nap, amikor felkészülünk a 21 napra) előtt állsz. Nem lesz könnyű kitartanod, végig csinálnod, hiszen ez egy nagyon komplex folyamat, amire vállalkozol, de itt vagyok Veled és segítek Neked. 😊

Önmagadon kívül senki nem ellenőríz téged, ha úgy éred, a folyamatnak több időt adnál, megpihennél, tedd azt, te tudod a legjobban, milyen ütemben, hogyan a legjobb számodra a fejlődés! Ne kételkedj magadban!

Minden befektetett energia megtérül, mert mire a végére érsz, önbizalommal telve lépsz majd a világ elé egy teljesen új, magabiztos emberként.

Nem lesznek többé kétségeid afelől, hogy valamit meg tudsz-e csinálni, képes vagy-e rá, mert bármit képes vagy elérni, létrehozni. A kérdés onnantól kezdve az lesz, akarod-e vagy sem, szükséged van-e rá vagy sem.

Tökéletesen felszabadult, boldog emberként fejezheted be ezt a 21 napos kihívást, akiben nincs félsz, nincs mi gátolja céljai elérésében.

Nem rettensz vissza az ismeretlentől, hanem boldogan belevágsz, mert tudod, ha valóban akarod, meg is csinálod. Amik eddig problémát okoztak, a 21 napot követően meg fogod magadtól kérdezni: eddig ezek, hogy lehettek problémák az életemben?

Értetlenül állsz majd magad előtt, és mosolyogva gondolsz azokra a régi napokra, miközben alig várod az újabb kihívásokat. 😊 Nem csak hogy nem tudják majd lehúzni az önbizalmadat, de egyszer csak azon kapod magad, hogy már meg sem próbálják. Sugárzik belőled a magabiztosság, amit onnantól kezdve sem te, sem a környezeted nem kérdőjelez meg.

Ez teljesen ingyenes, nem kell fizetned, elköteleződnöd. Ezt egyszerűen csak ha úgy döntesz, végig csinálod, bízva abban, hogy hasznos lesz számodra, és bármit is profitálsz belőle, ha nem, nem. Nem kötelező. 😜

Ha készen állsz, itt regisztrálj és már kapod is a hozzáférést a kihíváshoz.

A belépést követően látod majd az összes napra vonatkozó dokumentumot. Haladj saját tempódban, úgy, ahogy a leghatékonyabb számodra, és ha úgy érzed, segítség kell, bátran keress meg!

BEJELENTKEZÉS

❤️🧡💛💚💙💜

Kovács Nóri