Bevonzás meditáció I-II. – 2022.02.03-i és 10-i felvétel

7900 Ft

Segít megérteni és megváltoztatni mindazt, akiket és amiket az életedbe vonzol. 🙏

A Bevonzás meditáció 2 meditációból áll.

Az első alkalommal megnézzük, mi az, amit bevonzol az életedbe jelenleg és letisztítjuk róla mindazt, ami a lelked vágyával nem azonos.

A második alkalommal pedig betöltjük mindazokat, amiket szeretnél bevonzani az életedbe. Immár tiszta lappal indulva.

A meditációk során olyan mélységesen tiszta, a legmagasabb forrásból érkező energiákkal dolgozunk, mint a Kék Hold, a Tejút, illetve a számok tiszta energiái.

Megmutatja, miért az érkezik jelenleg az életedbe, ami, és segít megváltoztatni, hogy azt vonzd be, amit a tiszta lelked szeretne.

A meditáció segít neked abban, hogy ráláss az okokra, az életedbe érkező események, emberek miértjeire, és egyúttal lehetőséget ad neked arra, hogy felülírd mindazokat, amiket és akiket az életedbe vonzol, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél.

Megmutatja, miért az érkezik jelenleg az életedbe, ami, és segít megváltoztatni, hogy azt vonzd be, amit a tiszta lelked szeretne. ❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció!

A 2022. február 3-i és 10-i meditációk felvétele.

A felvételek hossza: 46:15 perc + 45:16 perc

A meditációkhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…