Önbecsülés meditáció – 2022.02.16-i felvétel

5900 Ft

Azért, hogy feltétel nélkül szeresd önmagadat.
Azért, hogy másokat is feltétel nélkül szerethess.
Azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, elégedett, kiegyensúlyozott és vidám legyél mindennap. ❤️🧡💛💚💙💜

Önbecsülés
• a lelki egyensúly megteremtéséhez,
• az önfeledt létezéshez,
• a boldogsághoz,
• a boldog párkapcsolat kialakításához és fenntartásához,
• a stabilitáshoz,
• a fejlődéshez…

A meditáció különlegessége, hogy nem csak a transzcendensben merülünk el a számok segítségével (ahogy ezt tesszük szinte minden meditációm alkalmával), hanem mindenki az egyedi, saját kódját használja ahhoz, hogy a tiszta önbecsülésre és a tökéletes énre, a lélekre ráleljen. A meditáció elején elmondom, hogy tudod kiszámítani a saját kódodat, így a felvétellel minden adott neked, hogy a legtöbbet tudd kihozni saját magadból és a leghatékonyabban segíthessen neked önbecsülésed visszaszerzésében. ❤️🧡💛💚💙💜

A felvétel egy rendkívül intenzív telihold (a Hold a Regulusnál, az Oroszlán csillagkép szívénél, a Nap a Vízöntő csillagképében) és a Vénusz és a Mars együttállásakor a Nyilas csillagképben készült.

A meditációhoz további segítséget nyújt számodra a blogomon megtalálható számokról szóló sorozat, illetve az Önvaló – a számok ereje – című és a Számos nevet viselő meditációm, melyek a számok transzcendens megértéséhez, megérzéséhez és megéléséhez adnak mély alapot.

Kapcsolódó írásaim:

A számok ereje
A számok egyetemes jelentései I.
A számok egyetemes jelentései II.
A számok egyetemes jelentései III.
A számok egyetemes jelentései IV.

Kapcsolódó meditációim:

Önvaló – a számok ereje
Számos meditáció

A 2022. február 16-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 1:04:51 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…