Számos meditáció – 2022.01.13-i felvétel

6790 Ft

A számok energiájának ismerete út az önmegvalósításhoz, a kiteljesedéshez. 🙏

Mindegyik számnak különleges tulajdonságai, személyisége van, mely benned, veled ötvözve egyedivé válik, és kapcsolatod vele személyes, megismételhetetlen, ahogyan te magad! Ezt a különleges kapcsolatot kutatjuk fel ebben a meditációban és tisztítjuk, emeljük a lehető legmagasabb szintre.

Végig megyünk a számokon (1-9-ig + 0), megismerkedünk azok energetikájával, erejével, személyes kapcsolatunkkal és a ránk gyakorolt hatásaival. A számok bennünk elfoglalt helye, jelentése, ránk gyakorolt hatása, kapcsolatunk az adott számmal, és annak felrezegtetése bennünk.

Megtalálhatod benne az elakadásaidra a megoldást, megláthatod, hogyan, miként tudsz magasabb minőségben létezni, és lehetőséged van kapcsolódni a Legfelsőbbel. Azért, hogy a lelkeddel azonosan, jól legyél.

A meditáció által jobban megismerheted önmagadat, az univerzumot, a lehetőségeidet, képességeidet, és erőt meríthetsz a hétköznapokhoz, hogy azt jobbá tehesd, megélésed vidám, boldog, stresszmentes legyen. ❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció!

Felvezetőjének, hogy a számok egyetemes jelentéseivel mély szinten megismerkedj, szívből javaslom az Önvaló – a számok ereje című meditációmat, illetve a tudatosság jegyében megtalálod blogomon a számok tulajdonságainak egyetemes leírását is:
A számok ereje
A számok egyetemes jelentései I.
A számok egyetemes jelentései II.
A számok egyetemes jelentései III.
A számok egyetemes jelentései IV.

Folytatásaként pedig az Önbecsülés meditációmat javaslom, melyben az te saját kódodat használva állítjuk helyre önbecsülésedet.

Minél többször elvégzed a meditációt és a hozzá tartozó segítségeket (blog posztjaim és az Önvaló – a számok ereje – című meditációm), annál sikeresebb lehetsz az utad során.

A 2022. január 13-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 1:16:20 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…