Az irányítás elengedése meditáció – 2022.09.23-i felvétel

4500 Ft

Mit irányíthatunk és mit nem? Honnan ismerheted fel, ha elengedd az irányítást és mikor vedd a kezedbe? Többek között ezekre a kérdésekre mutatkozik meg a válasz egy mélyebb, transzcendentális szinten ebben a meditációban. 🙏

Ebben a meditációban megtapasztaljuk az anyagi világ működését az örök lélek szintjéről, és megtapasztaljuk, melyek azok a dolgok, melyeket irányíthatunk és amelyeken mi tudunk változtatni, és melyek azok az áramlások, melyeket nem mi irányítunk.

És mindezekben a meditáció megmutatja, hogyan tudsz önmagad lenni, folyamatosan, bármilyen hullám is érkezzen, egyensúlyban, talpon maradni és haladni a lelked céljai felé. ❤️🧡💛💚💙💜

Haladó meditáció!

Pánikbetegség esetén mindenképpen kérd ki kezelőorvosod tanácsát, mielőtt a meditációt meghallgatnád!

A 2022. szeptember 23-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 43:43 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.