fbpx

Elengedés meditáció – személy – 2020.04.12-i felvétel

4.000 Ft

Zárd le a múltat, lépj át a jelenbe. Engedd, hogy akinek mennie kell, kiléphessen az életedből. Segítsd lelkedet, hogy akinek már nincs helye a jelenedben, távozhasson, és lelked ismét szabadon szárnyalhasson.

Eljött az ideje, hogy bizonyos embereket elengedj? Ez a meditáció ebben segít neked. Mélyen, az energiák szintjén támogatja a lélek békés, szeretetteljes elengedését. Segít békét kötni, továbblépni, megtisztulni, elengedni.

A 2020. április 12-i meditáció felvétele.

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.