fbpx

Elengedés meditáció – túlsúly – 2020.07.03-i felvétel

4.000 Ft

Elengedjük a túlsúlyt okozó és fenntartó energiákat.

Gyakorlatias, ám mégis felemelő meditáció, mely azt a célt célozza meg, hogy a túlsúly elengedését, a zsír elengedését energetikailag megtámogassa.

Fontos, ezen meditáció alkalmával, ha sikert szeretnél elérni (azaz megszabadulni a felesleges túlsúlytól), mindenképpen vegyítsd fizikai aktivitással (étrend, mozgás), melyekhez a meditáció az erőt, a benső egyensúlyt, a lelkesedést, a kitartást és a könnyedséget adja, ám a fizikai cselekvés elengedhetetlen a sikerhez!

A 2020. július 03-i felvétel.

Aki a jelképes díjért részt vett a felvétel készítésekor a meditáción, 1000 Ft-t kedvezményt kap. Ez esetben, kérlek, jelezd nálam e-mailben, a kovacsnorimeditaciok@gmail.com e-mail címre a rendelési szándékodat!

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.