fbpx

Tükör meditáció – önismeret – 2020.06.02-i felvétel

3.950 Ft

A tükör megmutatja azt, ami eddig láthatatlan volt előtted.

Nézz bele a tükörbe, lásd meg azt, ami mindezidáig rejtve maradt előtted. Lásd meg énedet. Lásd meg, mik azok, amik mindeddig észrevétlenül akadályoztak vágyaid elérésében. Szakítsd meg a kört, vállald föl önmagad, szabadulj ki börtönödből!

A tükör meditáció rendkívül intenzív, csodálatos élményt nyújthat önismereti utadon, hogy minél jobban ráláthass arra, ki vagy, és eddig mi akadályozott abban, hogy az lehess, aki valójában vagy. ❤️🧡💛💚💙💜

a 2020. június 2-i meditáció felvétele.

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Aki a jelképes díjért részt vett a felvétel készítésekor a meditáción, 1000 Ft-t kedvezményt kap. Ez esetben, kérlek, jelezd nálam e-mailben, a kovacsnorimeditaciok@gmail.com e-mail címre a rendelési szándékodat!

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.