Csakra meditáció – 2022.04.08-i felvétel

4500 Ft

Ebben a meditációban végig megyünk a 7 fő csakrán és harmonizáljuk őket, majd a lélek, aki mi magunk vagyunk, kapcsolódik a Legfelsőbbhöz. 🙏

Csakráink a durva fizikai érzékszerveinkkel nem érzékelhető energiaközpontjaink. Az életerő (prāṇa) felvételére és leadására szolgálnak.

A csakra szanszkrit szó, jelentése kerék, korong, mozgás. A csakrák a bennünk lévő, az óramutató járásával megegyező irányban forgó mozgást végző energiaörvények. Ezek az energiaörvények a testet behálózó csatornák (nāḍīk) kereszteződésében alakulnak ki.

Ezekben a láthatatlan csatornákban (nāḍī) áramlik az életlevegő (prāṇa), ami maga a mindent betöltő kozmikus energia, a lelki energia anyagban való tükröződése (Jóga tiszta forrásból).
Harmonikus működésük esetén „ép testben ép lélek”, kiegyensúlyozottak, boldogok vagyunk, tele energiával.

Amennyiben az energia központjaink bármelyike is sérült, blokkok, elzáródások gátolják az energia szabad áramlását, érzékeljük az elakadást lelkileg és akár testileg is. Ha az egyikben van elzáródás, úgy a többi sem tud megfelelően működni, hisz azok egy összefüggő egységet alkotó kapcsolatrendszerben működnek.

7 fő csakra van. A 3 alsó csakra a földi síkhoz, míg a fölső 3 csakra a lelki síkhoz kapcsolódik. A szív csakra a híd a két világ között, ő a kapocs. ❤️🧡💛💚💙💜

A csakrák rendszeres “karbantartásával” szabad utat engedhetsz az energia áramlásának, mely által nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehetsz.

A csakrák ismerete az önmegismeréshez vezető út értékes lépcsője lehet.

A jól működő csakra megtartja az energiát. Ha valami miatt elszivárog az energia, az azt jelzi, hogy a csakra nem működik megfelelően. Ilyenkor a csakra meditáció kiváló módszer lehet a kezedben arra, hogy az energiaközpontjaidat megtisztítsd, a blokkoktól mentesítsd és harmonizáld.

Tisztítjuk mind a durva fizikai, mind a finom fizikai (intelligencia, elme, hamis ego) testet a csakrák harmonizációja által.

A 7 csakra és annak jelentéstartalmának harmonizálásával, elérkezünk a végtelen nyugalom állapotába, és felismerjük az önvalót, a lelket, aki a Korona csakra harmonizációját követően hazatalál, kapcsolódik a Legfelsőbbhöz.

Meditációim egyediek, tiszták és intenzívek, mindenkit sok szeretettel várok rájuk! 🙏

Ha még sosem meditáltál, akkor is bátran csatlakozz, mert az energiákat épp olyan intenzitással és mélyen fogod megtapasztalni, amennyire a rendszered engedi. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. április 8-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 51:40 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.