fbpx

Elengedés meditáció – ego – 2020.07.20-i felvétel

3.950 Ft

Elengedjük az ego vívmányait, hogy képes legyél meglátni az igazat, képes legyél megkülönböztetni a valóst a valótlantól.

Az ego létezése elengedhetetlen fizikai létezésünkhöz, ám abban az esetben, ha azt “rendeltetésszerűen” használjuk. Ez az elengedés meditáció abban segít, hogy rálelj az egod megfelelő, téged támogató működésére, és minden más funkciót, melyet esetleg betölt, elengedhess. Segít megkülönböztetni a valóst a valótlantól.

A 2020. július 20-i meditáció felvétele.

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.