Elengedés meditáció – gyökerek – 2021.12.14-i felvétel

4500 Ft

A káros gyökerek elengedése. Magas rezgésű, tiszta energiák, felemelő, tiszta tudatállapot, önmegvalósítás, örök lélek. 🙏

Ebben meditációban egy nagyon mély szinten, mégis könnyedén érintjük meg a gyökereinket és kezdjük el azokat szétválogatni aszerint, hogy táplálnak, vagy röghöz kötnek. Emelnek vagy lehúznak, s mindezeket követően pedig figyelmünket azon gyökereinkre szögezzük, melyek összekötnek a Legfelsőbbel, aki segít és támogat, hogy a tiszta lélek, az önmegvalósítás állapotába érkezzünk szabadon az aranyló energiánk és a Nap forrása által. Felébresztjük benső érzékszerveinket, hogy megláthassuk mi az, ami arany, és mi az, ami csak annak látszott. Mely gyökereink kötnek röghöz, és melyek táplálnak és segítik az emelkedésünket. ❤️🧡💛💚💙💜

A gyökereidben hordozott nem támogató beidegződésekről, mintákról lebbentjük le a fátylat, és szabadulunk föl alóluk.

Hatására új ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyek mindig is rád vártak, csak lelkedet befedték olyan berögződések, melyek valójában sosem tartoztak hozzád.

Lelked felszabadul és elkezdheti azt az életet élni, ami miatt itt van. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2021. december 14-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 47:42 perc

Haladó meditáció!

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.