fbpx

Kék Hold meditáció – vágyak – 2020.10.31-i felvétel

4.000 Ft

A Kék Hold fényében megláthatod azt, ami eddig rejtve maradt előtted.

Kék Holdnak azt a jelenséget nevezik, amikor egy hónapon belül kétszer van telihold, ám ez a meditáció nem emiatt kapta ezt a nevet.

A Kék Hold meditációban egy különleges energiát hozok le és adok át neked, melyben vágyainkról lehull a lepel. A Kék Hold megvilágítja a csillagos ég alatt mindazt, ami akadályként gördül elénk és elképesztő erejével segít letisztítani, hogy megérkezhessünk, célba érkezhessünk.

A Kék Hold egy rendkívül különleges energia, mely az utóbbi hetekben duzzasztotta föl magát, hogy a mai teliholdas estén teljes fényében segíthessen minket. Ennek az energiájába lépünk be, és váltjuk valóra vágyainkat, önmagunkat.

A Kék Hold meditációban olyan kérdésekre kaphatod meg a választ, mint:

  • Ki vagy te?
  • Miért vagy itt?
  • Mi a legfőbb célod?
  • Az aktuális céljaid hogyan viszonyulnak a legfőbb célodhoz?
  • Hogyan érkezhetsz meg vágyaid megvalósulásába?

Hetek óta dolgozom az energiával, hogy a mai teliholdas napon át tudjam neked adni, és megmutathassam annak varázsát. ❤️🧡💛💚💙💜

A Kék Hold különleges fényben világít rá lényed legbensőbb részeire, hogy rálelhess tiszta forrásodra, vágyaid, céljaid magjára, és onnan építhesd föl azt és érkezhess meg abba, amire igazán vágysz.

A 2020. október 31-i meditáció felvétele.

A felvétel október második teliholdjának estéjén készült, benne a Kék Hold intenzív energiájával és a telihold varázsával.

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a szellemi és érzelmi jólétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.