Kék Hold meditáció – útválasztás + haladás – 2022.09.30-i és 2022.11.18-i felvétel

9800 Ft

A Kék Hold megmutatja mi a te, a lélek célja és mely utak vezetnek el oda. A kétrészes meditáció sorozat második meditációjában, utad kiválasztását követően közösen haladunk az úton, ahol arra is fény derül, hogyan tudod legyőzni és az erősségeddé formálni az utadon felbukkanó akadályokat. 🔵

A Kék Hold – útválasztás – meditációban rálelhetsz
1. a lélekre, aki vagy
2. megláthatod a tiszta, Kék Hold energiájának segítségével, mi a lélek, azaz a te valódi célod,
3. a meditációban megláthatod azokat az utakat, amelyek elvezetnek a célodig, és elengedheted azokat, amelyek nem oda vezetnek,
+1. és a Kék Hold tisztázó fényében kiválaszthatod, a célod eléréshez melyik utat választod.

A Kék Hold – haladás – meditációban megyünk tovább az úton, szembenézünk az úton elénk kerülő akadályokkal, és megtanuljuk azokat tisztán legyőzni, a léleknek, aki vagy, milyen megoldásai vannak az akadályok legyőzésére, melyeket aztán a mindennapjaid során is folyamatosan alkalmazni tudsz majd.

A Kék Hold meditációban egy különleges energiát hozok le és adok át neked, melyben vágyainkról lehull a lepel. A Kék Hold megvilágítja a csillagos ég alatt mindazt, ami akadályként gördül elénk és elképesztő erejével segít letisztítani, hogy megérkezhessünk, célba érkezhessünk.

Sok szeretettel várlak erre a csodálatos felismerésekkel és békével teli útra! ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. szeptember 30-i és 2022. november 18-i meditációk felvételei.

A felvételek hossza: 43:54 + 39:59 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.