Elengedés meditáció – az ego vívmányai – 2022.01.07-i felvétel

4500 Ft

Az örök és a mulandó, a lényeges és a lényegtelen közti különbség felismerése.❣️

A tiszta önmegvalósított lélek állapotban minden tiszta, egyértelmű, nyilvánvaló. A meditációban a tiszta fény forrásában megéljük a tiszta lélekként való létezés örök boldogságát, és onnan, a tiszta érzékelésből tekintünk le vágyainkra, melyek kristálytisztán megmutatják, melyek az örök és melyek a mulandó vágyak:

❣️melyek a lényegesek, melyekre figyelmünket összpontosítjuk és minden gondolatunk és cselekedetünk forrásaként a felszabaduláshoz vezetnek és

❣️melyek azok, melyek mulandók: még szükségesek vagy tökéletesen haszontalanok már. Ez utóbbiakat pedig elengedjük és figyelmünket a lényegesre, az örök értékekre helyezzük.

❣️Ez is egy olyan meditáció, mely rendkívül sokat segíthet a spirituális utadon és egyben a mindennapjaid könnyebbé tételében is, mert a fizikai valóságodat is nagyban érinti, és ha engeded, segít átformálni olyanra, amilyenben boldogan élhetsz.

❣️Ha épp életmódváltásban vagy, vagy tervezed a változtatást, kifejezetten hasznos segítséged lesz, hogy fogadalmaidat betartsd és a figyelmedet arra összpontosíthasd, ami neked jó.

Lelked felszabadul és elkezdheti azt az életet élni, ami miatt itt van. ❤️🧡💛💚💙💜

A meditáció végén pár mondatban adok neked ötleteket, tanácsokat is arra vonatkozóan, hogyan használd illetve építsd be a mindennapjaidba a meditáció által kapott tudást!

A gyakorlatba átültetéshez segítségképpen készítettem neked egy dokumentumot, melyet kinyomtathatsz, és kitölthetsz annyiszor, ahányszor csak úgy érzed a változás bekövetkezett, a csoportok módosultak, a figyelmed áthelyeződött, avagy ahányszor szükséged van rá! 😉 Ide kattintva tudod letölteni a kinyomtatható dokumentumot.

Legyél tudatos, legyél alázatos, legyél kitartó és türelmes és megérkezik a várva várt eredmény! 🙏

Haladó meditáció!

A 2022. január 7-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 53:29 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.