Szintlépés meditáció sorozat – 2022. májusi felvételek

14900 Ft

Készen állok arra, hogy szintet lépjek, és ezáltal az életemben minőségi változás történjen. 🙏

Mindaz, amire vágytam, elérkezett az ideje, hogy elérjem, hogy meglépjem, hogy elfogadjam, hogy megérdemlem. ❤️🧡💛💚💙💜

A négy meditáció során kicseréljük az ártó energiákat a támogató, felemelőekre, ezáltal képessé válunk a szintlépésre: boldogabb, kiegyensúlyozottabb, szeretettel telibb, gazdagabb életre.

Minden egyes meditációban tiszta forrásból érkező energiákkal ismerkedünk meg és áramoltatjuk lényünkben, így az egy hónap alatt lehetőség van tökéletesen felülírni a lehúzó és a helyébe beépíteni a felemelő energiákat.

Általa lehetőség van
• az elavult hitrendszerek felülírására,
• új életmód kialakítására, mely támogatja a lélek vágyait, a felszabadulást,
• könnyebbé tenni a jelenleg nehézséget okozó rendszeres énidőt beépíteni a mindennapokba,
• a stressz részleges vagy akár teljes kiiktatására az életedből,
• folyamatos nyugalmat megélni,
• rálelni a belső békére,
• szintet lépni az életed azon területein, melyekre fókuszálva végzed el a meditációkat,
• kialakítani és fenntartani egy boldogabb életet.

Meditációim egyediek, tiszták és intenzívek, mindenkit sok szeretettel várok rájuk! 🙏

Haladó meditáció sorozat! Valódi energia mozgatás és gyakorlati, fizikai síkra lehozott megoldásokat ad, ha beleteszed az energiád, figyelmed. 🙏

A 2022. májusi meditációk felvételei.

A felvételek hossza összesen: 3:09:25 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 40-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek. Nem az én anyagi személyiségem vagy egóm, hanem a tiszta lélek kapcsolódik és vezeti a meditációt.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…